Blagdansko je vrijeme i vrijeme je darivanja. Za sve ljubitelje tehnologija koji blagdane žele gledati u 3D-u LG je priredio božićne poklone. Uz LG ćete život vidjeti u 3D-u, onakvim kakav ustvari i jeste. Pročitajte što LG je za sve nas pripremio...1. Besplatne 3D Gameloft igrice za Optimus 3D

Do kraja 2011. godine preostalo je još samo nekoliko dana, a vlasnicima LG Optimusa 3D koji e-mailom na promocije@lge.com do kraja godine pošalju zahtjev i IMEI broj uređaja LG daruje 14 Gameloftovih 3D igara. Najinovativniji pametni telefon u 2011. godini omogućuje gledanje 3D filmova i igranje 3D igara bez 3D naočala te uključuje 4 GB ugrađene memorije. S ovim uređajem koji odlično izgleda možete snimati 3D video zapise ili iskusiti iznimnu brzinu surfanja Internetom zahvaljujući dvojezgrenom procesoru te dual-memory i dual-channel arhitekturi.

2. Osvojite poseban stalak za Optimus Me

Bacili ste pogled na pametni telefon LG Optimus ME P350, a uz njega biste željeli dobiti i gratis stalak za mobitel? Kupcima ovog svestranog, kompaktnog i trendy pametnjakovića, koji najbrže pošalju IMEI broj uređaja na promocije@lge.com i ispune poseban obrazac, LG daje na dar 40 držača. Optimus ME je namijenjen korisnicima koji žele biti u trendu te iskusiti sve prednosti Android pametnog telefona.

3. Magic Motion daljinski na dar za sve kupce LG Cinema 3D Smart TV-a u Technomarketu

Znate li da LG-jevim pametnim televizorima možete upravljati i putem daljinskog upravljača sa senzorima pokreta? Ovaj cool zračni daljinski upravljač dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 kuna LG poklanja svim kupcima LG Cinema 3D televizora u Technomarketu (modeli LW650S, LW570S, LW5500). LG-evi pametni televizori u stvarnosti su više nalik medijskom središtu zabave nego televizoru, imaju pristup Internetu i mogućnost pregledavanja sadržaja s bilo kojeg digitalnog uređaja u domu.
Iskoristite što više pogodnosti koje je za vas pripremio LG. Život je baš dobar!

http://lgblog.mobil.hr