Join Today

User Tag List

Zatvorena tema
Stranica 1 od 10 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 237
  1. #1
    Pravi Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zg
    Mobitel
    htc bravo
    Operater
    Vip
    Postova
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [iGO - Motonav] sa mapama Hrv/Slo/Srb/Au

    motonav za android uređaje rezolucije 800x480 (desire nexus ) i 854x480 (milestone)

    u rar fajlu imate folder motonav koji trebate takvog kopitrati u root svoje sd kartice...znaći ne u neki drugi folder!
    i ima apk file koji trebate instalirati preko astro managera ili bilo kojeg drugog file explorera


    u folderu motonav već su stavljene mape za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju... ako nekom treba još mapa možete ih skinut sa ppcwareza

    800x480

    Code:
    http://rapidshare.com/files/380521854/igo_motonav_800x480.rar
    854x480
    Code:
    http://rapidshare.com/files/380535340/igo_motonav_854x480.rar
    provjereno , radi
    Zadnji uredio Inovator : 27-04-2010 u 00:24


  2. #2
    Mali od Foruma Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Postova
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koja mapa je najbolja za hrvatsku? nisam naso neku malo "vecu", sve su oko 8mb, bio sam nedavno do Nina-Zadra (iz Zg sam) i bilo je dosta detaljno, ali kad sam usporedio sa lokalnim mapama ipak fali dosta malih cestica i tako...

  3. 'Hvala' kaže:


  4. #3
    Tek rođen Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Apr 2010
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry na možda suvišnom pitanju - koja je razlika između iGo Motonav i običnog iGO aplikacije?

  5. #4
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    31
    Postova
    739
    Bodovi: 21.591, Nivo: 35
    Bodovi: 21.591, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 35,0%
    Ukupna aktivnost: 35,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao radijator123 Pregledaj post
    sorry na možda suvišnom pitanju - koja je razlika između iGo Motonav i običnog iGO aplikacije?
    igo je za niže rezolucije (480x320)

    btw izašla je nova verzija motonava, kažu da brže radi i stabilnija je - ja nisam probao
    http://www.motorola.com/staticfiles/...es/Motonav.apk

  6. #5
    Pravi Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zg
    Mobitel
    htc bravo
    Operater
    Vip
    Postova
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motonav koristi isti engine kao i igo tako da nisu isti ali su vrlo "slični" i naravno motonav korist drugačiji gui


    @Astral07
    ja ti baš ne koristim navigaciju previše... možda će netko iskusniji uploadat noviju mapu od ove koju sam ja upladao...

  7. #6
    Mali od Foruma Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Feb 2010
    Mobitel
    SE X10i
    Operater
    Tele 2
    Postova
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, jos bi samo pitao kako namjestiti rutu izmedu dvije drzave, znaci recimo zagreb-budimpesta ako ima kartu hrvatske i madarske? jer neda mi...

    da li moram imat neku mapu na kojoj je i hrv i madarska kao 2 karte u jednoj?

  8. #7
    Pravi Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zg
    Mobitel
    htc bravo
    Operater
    Vip
    Postova
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm. evo ja probao iz zagreba doć do ljubljane i ide bez problema... možda ti karta mađarske nije kompatibilna , karte trebaju bit za iGO8R3/R4

  9. #8
    Tek rođen Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Apr 2010
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da...neke mape (ako su od različitih proizvođača) se jednostavno ne vole kada hoćete raditi rutu između njih...
    evo detaljnijeg objašnjenja

    http://www.red-gsm.net/showpost.php?...55&postcount=5

    a evo i friških linkova za nove 8.3 mape
    http://www.filefactory.com/f/a6fc0bef967e8ddb/

    POI (za hrvatsku ih npr. ima valjda 5 ili 6 - čita ih sve, pa tako jednu benzinsku pronađe i izlista 6x a npr. na karti ju prikaže 2 ili 3 puta jer je koordinata za 10m različita
    http://www.filefactory.com/f/c9dd0da05b6406b8/

    p.s. preporučam JDownloader za ove download linkove

    btw. instalirao na SE Xperia X10 i radi, ali moglo bi sve biti malo "smoother" - sad, da li je to zbog 1.6 androida ili aplikacije ili toga što sam stavio 3D zgrade (iako za kretanje kroz menije te zgrade ne bi trebale biti bitne) neću nikada saznati jer mobitel ide u oglasnik
    Zadnji uredio radijator123 : 01-05-2010 u 11:38

  10. #9
    Pravi Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Lokacija
    Zg
    Mobitel
    htc bravo
    Operater
    Vip
    Postova
    246
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni na desireu radi totalno smooth

  11. #10
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

    Datum registracije
    Nov 2004
    Lokacija
    /root/home/
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Operater
    Bonbon
    Godina
    35
    Postova
    6.771
    Bodovi: 113.678, Nivo: 82
    Bodovi: 113.678, Nivo: 82
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    radi glatko, ali nema pretraživanje po kućnom broju...

  12. #11
    Tek rođen Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Apr 2010
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pretraživanje po kućnom broju radi normalno i vrlo precizno čak (prvo se odabere država pa grad, ulica, broj)
    btw. isprobao u engleskoj i tamo funkcionira unos lokacije putem poštanskog broja, npr. PN3 6FT, što zapravo određuje ulicu i grad pa je nakon toga dovoljno unijeti samo kućni broj. Zgodno, jer skraćuje unos grada i ulice.

  13. #12
    Mali od Foruma Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    May 2010
    Lokacija
    Fiume
    Mobitel
    HTC Desire , Iphone 8gb
    Operater
    VIP,Tomato
    Postova
    88
    Bodovi: 3.586, Nivo: 14
    Bodovi: 3.586, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koja za htc desire zbog rezolucije

  14. #13
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    ZG
    Mobitel
    Motorola Razr XT910
    Operater
    Tele 2
    Postova
    119
    Bodovi: 4.486, Nivo: 15
    Bodovi: 4.486, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam napravio to kako treba i kad idem otvoriti Motonav pokrene se instalacija hr i nakon par sec iskoci poruka missing or incomplere folder: Motonav/license...

    edit: rijesen problem..moja greska. skinuo sam ovu novu verziju motonav.apk i stavio s onim gore folderima iz prvog posta tako da to ne pase..stavio sam onaj koji je bio u rar fileu i sad radi..
    Zadnji uredio dark smiley8 : 28-05-2010 u 17:38

  15. #14
    Mali od Foruma Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2008
    Lokacija
    ST
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    T-mobile
    Postova
    79
    Bodovi: 4.076, Nivo: 15
    Bodovi: 4.076, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Licence folder mi je prazan i ne da se pokrenut aplikacija.
    Treba li neki keygen file ubacit unutra?
    Jeli ovo cracked verzija ili trial?
    Hvalaaa...

    "Mising or incomplete folder: Motonav/license"

    Ispravljeno... Kad sam pokušao instalirat ovu novu verziju 8.3 mi je to javljalo, s onom verzijom iz prvog posta nema problema.
    Zadnji uredio cagi : 02-06-2010 u 13:17

  16. #15
    Mali od Foruma Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    May 2009
    Lokacija
    Virovitica
    Mobitel
    HOX, 6310i
    Postova
    37
    Bodovi: 5.498, Nivo: 17
    Bodovi: 5.498, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni neda da odredim ulicu i kucni broj??

  17. #16
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

    Datum registracije
    Nov 2004
    Lokacija
    /root/home/
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Operater
    Bonbon
    Godina
    35
    Postova
    6.771
    Bodovi: 113.678, Nivo: 82
    Bodovi: 113.678, Nivo: 82
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Ukupna aktivnost: 43,0%
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao capone5 Pregledaj post
    koja za htc desire zbog rezolucije
    800x480 je za Desire

  18. 'Hvala' kaže:


  19. #17
    Pravi Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Jun 2010
    Lokacija
    Slovenija
    Mobitel
    HTC DESIRE
    Operater
    Simobil
    Postova
    135
    Bodovi: 2.516, Nivo: 11
    Bodovi: 2.516, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaka je razlika med

    MOTONAV i MY WAY?

  20. #18
    Tek rođen Postignuća:
    VeteranTagger Second Class1000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2010
    Lokacija
    Petrinja
    Mobitel
    HTC Desire & Samsung D880
    Operater
    VIP & Tele2
    Postova
    18
    Bodovi: 3.430, Nivo: 13
    Bodovi: 3.430, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam sad Navigon navigaciju, da li je ova IGO-Motonav bolja ili nema smisla probavati?
    Što se tiče kućnih brojeva sve vam ovisi o detaljima mape. Npr, ja u Petrinji na Navigonu nemam unesene kućne brojeve po ulicama pa ih tamo ni ne mogu koristiti dok na svojoj Garmin (baš GPS uređaju) navigaciji to imam. Tako je i ovo, vjerojatno su samo veći gradovi pokriveni sa brojevima kuća.

  21. #19
    Mali od Foruma Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    62
    Bodovi: 6.169, Nivo: 18
    Bodovi: 6.169, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 30,0%
    Ukupna aktivnost: 30,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    instaliro sve ok samo problem imam kad pokrenem aplikaciju kaže please insert your motonav SD Card napravio sam folder na kartici SD Card i unutra ubacio ovo iz rar dali nešto krivo radim?

  22. #20
    Pravi Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Jun 2010
    Lokacija
    Slovenija
    Mobitel
    HTC DESIRE
    Operater
    Simobil
    Postova
    135
    Bodovi: 2.516, Nivo: 11
    Bodovi: 2.516, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to se desilo i meni pa sam brisao.....

  23. #21
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Nov 2006
    Lokacija
    Jastrebarsko
    Mobitel
    Motorola moto G Dual sim
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Postova
    561
    Bodovi: 9.440, Nivo: 23
    Bodovi: 9.440, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Thermaltake868 Pregledaj post
    instaliro sve ok samo problem imam kad pokrenem aplikaciju kaže please insert your motonav SD Card napravio sam folder na kartici SD Card i unutra ubacio ovo iz rar dali nešto krivo radim?
    koristiti program iz prvog posta i treba ga kao takvog samo kopirat na sd karticu bez da se radi folder (znaci na sd kartici mora samo biti folder Motonav i Motonav_800x480.apk kojeg dobijes kad unzip-as folder igo_motonav_800x480)
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

  24. #22
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dali mi neko moze opisat postupak instalacije navigacije igo my way za HTC Desire korak po korak . hvala

  25. #23
    Tek rođen
    Datum registracije
    Oct 2005
    Lokacija
    middle nowhere
    Mobitel
    E71, Galaxy Nexus
    Operater
    VIP, Tele2
    Postova
    2.559
    Bodovi: 42.665, Nivo: 50
    Bodovi: 42.665, Nivo: 50
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ti link
    HC4L

  26. #24
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jun 2010
    Lokacija
    Amsterdam
    Mobitel
    iPhone 7 Plus
    Operater
    KPN - Vodafone
    Postova
    178
    Bodovi: 6.395, Nivo: 19
    Bodovi: 6.395, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod mene sve radi odlicno na HTC Desire ali imam samo jedan problemcic sa speedcameras. Pokazuje mi gdje se nalaze kamere ali nemam zvucno upozorenje tako da je ta opcija fakticni beskorisna. Sumnjam da neko moze voziti i gledati u tel. da bih vidio gdje je kamera Jeli neko ovo isprobo i dali radi kod nekoga. Ja sam cuo da to kod iGO ide uz skin sto znaci da za sad od toga nema nista jer koliko znam za android jos nema skinova.

  27. #25
    Pravi Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

    Datum registracije
    Jun 2010
    Lokacija
    Slovenija
    Mobitel
    HTC DESIRE
    Operater
    Simobil
    Postova
    135
    Bodovi: 2.516, Nivo: 11
    Bodovi: 2.516, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    momci

    http://www.demonoid.com/files/download/2291970/3717889

    IGO 8 maps East Europe 03-2010 by TopMap



 
Zatvorena tema
Stranica 1 od 10 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

  1. [5630 XM] problem s mapama i glazbom
    By akoj in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 31-03-2010, 20:41
  2. Java GPS softver sa offline mapama?
    By motorola user in forum Općenito o mobilnim telefonima
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 03-06-2009, 02:16

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove