Dragi forumaši, na adresi
oglasnik.mobil.hr je oglasnik za sve mobilne uređaje pa samo navalite ako imate što za
prodati, kupiti ili mijenjati. Ako ste se već registrirali na ovom forumu - isti login možete koristiti i na oglasniku.
-

Izvorno postao
yager
@kapica
Trouble... dobil 23 Gb, al dok hocu povuc original s marketa pise Downloading i nist se ne dogada... online store veli da device nije compatible.. morac tu rucno povuc apk s mobilisma.. tak ce valjda ic
-
-

Izvorno postao
kapica
Trouble... dobil 23 Gb, al dok hocu povuc original s marketa pise Downloading i nist se ne dogada... online store veli da device nije compatible.. morac tu rucno povuc apk s mobilisma.. tak ce valjda ic
Skini pa ručno instaliraj
Download link s ApkNew
4shared link
-
-
Tek rođen
Postignuća:

app za backup?
pozz grupi, prvo da pitam u vezi dropboxa, znači tih dodatnih 23gb dobivaju svi kad tad kojima dolazi ICS?
drugo, trebal bi neku preporuku za backup.., planiram resetirat na tvorničke.., a prije toga bi spremil neke aplikacije koje opet planiram koristiti i spremil bi wifi passworde. Znam da je titanium najbolji, al za njega treba imat rootan mob, a moj to nije
-
-
Bez roota zapravo i ne mozes napraviti kvalitetan backup. Jedina alternativa je da imas neki app za backup koji dodje s ROM-om cime ta aplikacija automatski dobiva root status (neki stock ROM-ovi to imaju). Ako ne... Ne znam sto ti preporuciti.
-
-
Tek rođen
Postignuća:

Tak sam si i mislil
je onda bum rootal i titaniuma stavil.., a mogu sa njim wifi pass backupat?
-
-

Izvorno postao
gecvz
Tak sam si i mislil

je onda bum rootal i titaniuma stavil.., a mogu sa njim wifi pass backupat?
Da.
sgs2 | slimbean build 5 | xxls8 | 2000mah battery --- nexus7 | paranoidandroid 2.54 | bricked 0.58 | logitech k700
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
-
-
preporuka tipkovnice koja je najslicnija originalu, samo da su z i y zamijenjeni, odnosno na pravom mjestu
z u prvom redi u y u 3.
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
-
-

Izvorno postao
tutlek
preporuka tipkovnice koja je najslicnija originalu, samo da su z i y zamijenjeni, odnosno na pravom mjestu

z u prvom redi u y u 3.

Original tipkovnica je relativan pojam jer i HTC i LG i SE imaju svoje tipkovnice. Ako pitaš za HTC Evo, probaj "HTC IME Mod" sa xda i stavi joj language na njemački.
sgs2 | slimbean build 5 | xxls8 | 2000mah battery --- nexus7 | paranoidandroid 2.54 | bricked 0.58 | logitech k700
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
-
-
Najforumaš 2011.
Postignuća:

A ako pod original smatraš izvornu android tipkovnicu, onda bi moja preporuka išla za Smart Keyboard. Ima hrpu opcija i mogućnosti podešavanja
-
-
Pravi Forumaš
Postignuća:

trazim jednu aplikaciju, ali se ne mogu sjetiti kako se zove. radi se o notezu. izgleda kao neki otvoreni notez i ima na sebi mrlju od salice kave. zna netko kako se zove?
-
-
Mali od Foruma
Postignuća:

windows live messenger za android,gdje skinuti
windows live messenger za android,gdje skinuti (motorola charm)
-
-
Mali od Foruma
Postignuća:

Na marketu skini MSN messenger: mercury
Sent from my HTC Tattoo using Tapatalk
-
-
Nema nikakve potrebe za otvaranjem nove teme. Drugi put prvo pretrazi i pokusaj koristiti neku od postojecih tema.
-
-
Tek rođen
Postignuća:

Treba mi neka aplikacija ako postoji da sve kontakt brojeve prebaci na sim karticu?hvala
-
-

Izvorno postao
Bubni.com
Treba mi neka aplikacija ako postoji da sve kontakt brojeve prebaci na sim karticu?hvala
Copy to SIM Card
Copy Contacts
Contact2Sim
-
-
Pravi Forumaš
Postignuća:

skinu sam multi ling keyboard ali ne mogu ili neznam napraviti da mi tipkovnica bude klasicna telefonska a da imam hr slova.Orginalna(evo 3 d) tipkovnica se moze podesiti da izgleda kao telefonska ali ne podrzava hr.
-
-
Pravi Forumaš
Postignuća:

dali postoji mogućnost na android mobitelima da govoriš poruku i mobitel ti je sam piše i šalje kao iphone. Imam htc desire
-
-

Izvorno postao
smoto
dali postoji mogućnost na android mobitelima da govoriš poruku i mobitel ti je sam piše i šalje kao iphone. Imam htc desire
Postoji generalna tema o zahtjevima aplikacija(premješteno u nju).
Također, ne bi bilo loše kad bi pogledao pravila o naslovima tema
OT: nisam se susreo s takvom aplikacijom, samo za čitanje poruka sam se susreo.
-
-
Ako želiš baš naredbe, onda Voice Search, ako želiš jednostavno diktiranje, onda to ima više-manje svaka tipkovnica (koristi se Googleov servis za prepoznavanje govora). Naravno, kao i kod Applea, to ne radi sa hrvatskim jezikom.
-
-
Mali od Foruma
Postignuća:

Može preporuka za neku dobru kameru,da promjenim ovu sto sam dobio s mobitelom s+
-
-
Mali od Foruma
Postignuća:

odakle skidate aplikacije a da nije sa marketa(ima li crno tržište) fala
-
-
Najforumaš 2011.
Postignuća:

Bi li mi mogao tko uploadati Evernote Widget? https://play.google.com/store/apps/d...vernote.widget
Meni javlja Error processing purchase, ne znam zasto jer je aplikacija besplatna, a i ostale stvari skidam bez problema
-
-
Mali od Foruma
Postignuća:

Widget je besplatan, ali za njegovo koristenje potreban je program Evernote, koji do nedavno nije bio besplatan.
-
-

Izvorno postao
Željko27
Može preporuka za neku dobru kameru,da promjenim ovu sto sam dobio s mobitelom s+
Camera ZOOM FX
Lomo Camera

Izvorno postao
epeco
odakle skidate aplikacije a da nije sa marketa(ima li crno tržište) fala
Prvi post ove teme
-
-
Najforumaš 2011.
Postignuća:

Izvorno postao
dlozic
Widget je besplatan, ali za njegovo koristenje potreban je program Evernote, koji do nedavno nije bio besplatan.
Evernote je oduvijek bio besplatan koliko ja znam (ima i PRO verzija, ali to je opcionalno). Uglavnom, imam Evernote instaliran. Ali nije problem u njemu nego uopće ne mogu niti pokrenuti download s Marketa (iliti Google Playa, kakav debilan naziv
), kad stisnem download javlja mi ovu gore napisanu grešku.
Kako god, našao sam na mobilismu
-
Slične teme
-
By Alienware in forum Samsung
Odgovora: 122
Posljednji post: 17-01-2013, 14:21
-
By dmi in forum Windows Mobile
Odgovora: 150
Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
-
By dmi in forum Ručna računala # PDA
Odgovora: 93
Posljednji post: 07-09-2009, 12:31
-
By Skyward in forum Windows Mobile
Odgovora: 113
Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
-
By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
Odgovora: 30
Posljednji post: 18-09-2006, 08:40
Pravila postanja
- Ne možeš stvarati nove teme
- Ne možeš odgovarati na postove
- Ne možeš slati privitke
- Ne možeš mijenjati svoje postove
Pravila foruma