Dragi forumaši, na adresi
oglasnik.mobil.hr je oglasnik za sve mobilne uređaje pa samo navalite ako imate što za
prodati, kupiti ili mijenjati. Ako ste se već registrirali na ovom forumu - isti login možete koristiti i na oglasniku.
-
Molim savjet za kupnju Samsung mobitela
Kao sta kaze naslov teme, trebam savjet za kupnju Samsung mobitela do cca 1000 kuna. Svaki "features" je dobro dosao.
-
-
Pravi Forumaš
Postignuća:

navedi šta te posebno interesuje,i hoćeš li novo ili polovno, s mreže ili oglasnika,šta ti je bitno touch ili ne itd...ne znam baš cijene u HR-u, ali mi se samsung f-480 učinio jako solidan izbor,kvalitetna izrada,dobra baterija,kvalitet signala odličan,zvuk solidan,kamera iz snova itd...,a u Bosni dođe oko 300 KM ,tj. oko 150 eura.,isto tako dobar je i u 900 soul,samo sa dosta slabijom baterijom...
-
-
Tek rođen
Postignuća:

Izvorno postao
Virty
Kao sta kaze naslov teme, trebam savjet za kupnju Samsung mobitela do cca 1000 kuna. Svaki "features" je dobro dosao.

-ja imam isti problem, mislila sam kupiti neku glupost, pa kad si već hoću kupiti da kupim neki koji nešto valja
-meni treba za glazbu i da je na touch screen jer imam ovaj "normalni", i mislila sam si kupiti corby on mi je tako cute
-i da je do 1000 kn
-
-
ljudožder
Postignuća:

Samsung S5230 u Tele2 995kn-veliki touch ekran,brzi i lako dostupni prečaci(widgeti),odlična baterija,dizajn i izrada,solidna kamera...
-
-
vepar je sve rekao....bestby mobitel do 1000kn je samsung s5230
-
-
Tek rođen
Postignuća:
evo i ja se znaimam za taj mob..jel mi moze ko reci kakav je zvuk dok pustas pjesme mp3 .jel glasan zvucnik dok svira pjesmA? HVALA!
-
Slične teme
-
By Smille in forum Usporedbe Modela
Odgovora: 6
Posljednji post: 29-09-2009, 23:20
-
By maher22 in forum Usporedbe Modela
Odgovora: 15
Posljednji post: 12-03-2009, 15:28
-
By Prophet1986 in forum Usporedbe Modela