Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37
  1. #1
    Tek rođen
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    14

    Ne mogu upaliti iPhone

    Čačko sam nešto po cyndi-i neku sam aplikaciju instaliro nakon toga sam ga restarto i sad kad ga palim pojavi mi se ona jabučica i onda se isključi. Nemogu ga spojit ni na iTunes ne prepoznava ga.
    Upomoć što sad?

  2. #2
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Apr 2009
    Postova
    174
    Bodovi: 4.446, Nivo: 15
    Bodovi: 4.446, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Bit će da nešto nije u redu
    ma šalim se,restart još jednom ,pogledaj stanje baterije možda je slaba,a ako i to ne upali onda servissss...

  3. #3
    Mali od Foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Postova
    46
    Bodovi: 5.954, Nivo: 18
    Bodovi: 5.954, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    koji crni servis? stavi ga u DFU mode, uštekaj u komp, otvori itunse i ponudit će restore. kako ga staviti u DFU: http://limitededitioniphone.com/how-...into-dfu-mode/

  4. #4
    Tek rođen
    Datum registracije
    Mar 2006
    Postova
    14
    = Citat = Izvorno postao dodo Pregledaj post
    koji crni servis? stavi ga u DFU mode, uštekaj u komp, otvori itunse i ponudit će restore. kako ga staviti u DFU: http://limitededitioniphone.com/how-...into-dfu-mode/
    H V A L A ! ! ! ! !

    Spoio se ipočeo sinhronizaciju. Valjda će bit sve uredu.

  5. #5
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Aug 2007
    Postova
    28
    Pozdrav,
    Da ne otvaram novu temu, evo napisat cu ovdje pa ako neko moze da pomogne.
    Imam iphone verzija 1.1.1 (3A109a), probao sam preko itunesa da odradim update, nisam se mogao spojiti na itunes normalno, pa sam pokusavao na vise nacina i pojavilo se ono resotre, uzeo sam restore, sve se odradilo ali sada mi u itunes javlja da kartica nije validna. Na telefonu mogu samo emergency calls, nema vise onih menija, samo to.
    Sta da uradim?

  6. #6
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Da ti nije mobitel bio kodiran?
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  7. #7
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Aug 2007
    Postova
    28
    nije, prije toga je sve radilo normlano, sve dok nisam taj restore u itunesu uradio
    slika 1
    slika 2
    Zadnji uredio Inas : 17-08-2009 u 19:12

  8. #8
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    I kada spojiš na iTunes- ne možeš aktivirati?
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  9. #9
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Aug 2007
    Postova
    28
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    I kada spojiš na iTunes- ne možeš aktivirati?
    Spojim ga na itunes i onda na racunaru u itunes-u pise INVALID SIM CARD , ono kao da je ne moze ta kartica, tj. kao da je kodiran...
    Ima li neko ideju kako da ovo popravim?

  10. #10
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    To je inače problem koji imaju ljudi koji su kupili mobitel u Americi (kodiran na T&T), pa ga mogu aktivirati samo sa T&T karticom.
    Ali, ako su kupio u T- mobile i koristiš T- mobile karticu...
    Možda da probaš na drugom kompjuteru...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  11. #11
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Aug 2007
    Postova
    28
    da ali prije nego sto sam ovo probao sve je radilo normalno, mogao je mob na svim karticama..

  12. #12
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Gle, ako si ga kupio u Italiji- onda radi sa svim karticama.
    Nakon restorea, nakon updatea, nakon JB- a, nakon bacanja u pod ().
    On je tvornički dekodiran= slobodan na sve mreže.

    Ako si kupio u T- mobileu ili od nekoga dekodiran, nakon restorea (ili updatea) se mobitel ponovno "zaključava" na mrežu na koju je tvornički kodiran (ovaj iz T- mobilea na T- mobile, a drugi na neku drugu karticu).

    Tako da (ako si kupio od nekoga), pitaj ga na koju mrežu je kodiran.
    Nakon toga, nađeš karticu tog operatera, aktiviraš iPhone sa tom karticom u mobitelu, i tada dekodiraš mobitel (možeš od doma, besplatno) i staviš svoju karticu.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  13. #13
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Aug 2007
    Postova
    28
    postoji li nacin da se to uradi ubacivanjem softwarea + jailbreak?

  14. #14
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Postoji- nakon što ga aktiviraš sa karticom koju prima.
    Bez aktivacije ne ide (CMIIW).
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  15. #15
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    228
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Imam problem...
    Prčkal sam po ifile-u, i nekaj sam brisal.
    Mob je radil cijelo vrijeme samo sam promjenil temu u winterboard-u i vise se nece upalii.
    1. držim power button - ništa
    2. držim home i power button - pojavi se jabukica i nakon, jedno, sat - dva onaj kružić kao da se nešto otvara i nakon toga opet jabuka
    3. radim sve to s kablom u struji - isto
    4. radim sve to s kablom u pc - isto
    5. kad ga spojim s punjačem automatski se pali jabukica
    6. kad ga spojim s pc-om isto se pali samo jubukica

    HITNO MI TREBA POMOĆ JER IDEM NA PUT A IMAM DOKUMENTE U NJEMU

  16. #16
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Probao si tako da ga spojiš na iTunes i onda home + power?
    Meni je tako svaki put uspjelo kada se nije htio upaliti (nakon puno puta, ali je uspjelo).
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  17. #17
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    228
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    e tu je još jedan problem, na laptopu na kojem ga plaim nikad nije nije ni jedan iphone bio spojen...
    dal je moguće ako sam izbrisao neku sistemsku aplikaciju u ifleu da ga više neću moć upalit???

    P.S.
    Evo palim gasim al ništa

  18. #18
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    228
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (3014).
    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????

  19. #19
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    228
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Jesam, upalio sam ga

  20. #20
    Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

    Datum registracije
    May 2004
    Lokacija
    kt/prechko
    Godina
    35
    Postova
    5.830
    Bodovi: 57.028, Nivo: 58
    Bodovi: 57.028, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mogao bi barem napisati što si napravio kako bi i ostali znali ako naiđu na isti problem.

  21. #21
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    228
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Pardon.

    Evo ovako:

    Mob. je bio cijelo vrijeme spojen sa itunes-ima

    1. home + power button držati dok se jabuka ne pojavi
    2. kad se jabuka pojavi držati cca. 1 min. samo home button dok ne napiše da je spojeno sa itunes-ima
    3. napraviti restore (nažalost nisam mogao napraviti na nižu verziju 3.1.2) na 3.1.3 i to je to

    P.S.
    Ako bilo tko ima kakav postupak kako napraviti downgrade na 3.1.2 jb i un il napokon jb i un na 3.1.3, bio bih mu vrlo zahvalan
    * serijski broj: 889330*****
    * model: MC139CR
    * modem firmware: 05.12.01
    * iPhone 3Gs 16GB

  22. #22
    Mali od Foruma Postignuća:
    7 days registered

    Datum registracije
    Nov 2009
    Postova
    60
    Može se vratiti i na neki stariji FW bez problema,ali baseband ti je promijenjen i svejedno ga nemoš' unlockat...

  23. #23
    Tek rođen Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2009
    Postova
    4
    Bodovi: 1.905, Nivo: 10
    Bodovi: 1.905, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    [QUOTE=Petr;
    2. držim power button - pojavi se jabukica i nakon, jedno, sat - dva onaj kružić kao da se nešto otvara i nakon toga opet jabuka
    3. radim sve to s kablom u struji - isto
    5. kad ga spojim s punjačem automatski se pali jabukica i ostaje dok se neisprazni baterija......

    naravno probao sve gore navedeno i nista ??
    pomoc znalci......

  24. #24
    Tek rođen Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2009
    Postova
    4
    Bodovi: 1.905, Nivo: 10
    Bodovi: 1.905, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    [QUOTE=macak100;925318][QUOTE=Petr;
    2. držim power button - pojavi se jabukica i nakon, jedno, sat - dva onaj kružić kao da se nešto otvara i nakon toga opet jabuka
    3. radim sve to s kablom u struji - isto
    5. kad ga spojim s punjačem automatski se pali jabukica i ostaje dok se neisprazni baterija......

    naravno probao sve gore navedeno i nista ??
    pomoc znalci......[/QUOTE]
    3 G
    3.1.2 je
    radio normalno nemogu se povezati na racunalo ?? jednostavno neprepoznaje ga moj PC i nepokrece se I Tunes ??????????

  25. #25
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Postova
    228
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Bodovi: 5.560, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    [QUOTE=macak100;925320]
    = Citat = Izvorno postao macak100 Pregledaj post
    3 G
    3.1.2 je
    radio normalno nemogu se povezati na racunalo ?? jednostavno neprepoznaje ga moj PC i nepokrece se I Tunes ??????????
    1. home + power button držati dok se jabuka ne pojavi (ako je već bila treba prvo nestati pa se opet pojaviti)
    2. kad se jabuka pojavi držati cca. 1 min. samo home button dok ne napiše da je spojeno sa itunes-ima


 
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

  1. Ne mogu ubaciti apps u iPhone
    By speooOn in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 18-07-2009, 10:46
  2. [5110,6110] ne mogu upaliti mobitele
    By INTEGER in forum Nokia
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 04-04-2009, 09:37
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 22:08
  4. K800i - ne mogu upaliti
    By -TOT- in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 02-06-2007, 15:31

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove