Join Today

User Tag List

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 103
  1. #1
    Tek rođen
    Datum registracije
    Oct 2005
    Lokacija
    middle nowhere
    Mobitel
    E71, Galaxy Nexus
    Operater
    VIP, Tele2
    Postova
    2.559
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    [Tuturial iGO8] navigacija sa hr jezikom, kartom i glasom

    Ovo je verzija iGO 8.3.2.80621 sa hr kartom 2008.10, hr glasovima i hr jezikom. Radi u wvga, vga, wqvga i qvga rezolucijama.
    Testirao HCSC, uredno radi

    UPUTE:
    1.Skinite potreban file
    Code:
    http://rapidshare.com/files/225633869/ogi324.rar
    
    Pass:ppcwarez
    2.Raspakirajte file i kopirajte folder iGO8 bilo kuda na sd karticu

    3.Uđite u direktorij gdje ste ga kopirali i pokrenite file igo8.exe

    4.Pokrenut će se instalacija, prihvatite uvjete iz ugovora

    5.Program ce se automatski pokrenuti

    6.Uživajte


    Ako zelite dodavati
    -karte kopirajte ih u folder content/map
    -glasove u content/voice
    -jezik u content/lang
    Obratite paznju da je ovo verzija 8.3.x i da ce raditi karte pisane za tu verziju


    Za landscape u wvga rezoluciji sys.txt treba nadopuniti da dio izgleda ovako

    Code:
    [interface]
    skin="ui_igo8"
    resolution_dir="800_480"
    mapfontscale=200
    maxzoom2d=6000000
    minzoom2D=80
    show_exit=1
    screen_x=800
    screen_y=480
    vga=0
    
    [rawdisplay]
    highres=0
    screen_x=800
    screen_y=480
    class="landscape"
    driver="GX"
    
    [map]
    2dheadup=1
    
    [3d_config]
    roadsign_lines_per_screen=24
    Ako ne zelite da se ekran gasi podesite:
    Postavke>uredaj>uprevljanje potrosnjom baterije mora biti podeseno na uvijek ukljuceno

    Ugodno navigiranje


    Zadnji uredio HCSC : 25-10-2009 u 20:05 Razlog: uklonjeni viškovi

  2. 'Hvala' kažu:


  3. #2
    Tek rođen
    Datum registracije
    Oct 2005
    Lokacija
    middle nowhere
    Mobitel
    E71, Galaxy Nexus
    Operater
    VIP, Tele2
    Postova
    2.559
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znam postoji već na forumu o instalaciji iGO navigacije za WM uređaj ali ovo je sve prilagođeno za hr potrebe (hr karta, hr glasovina navigacija kao i hr upute/jezik) kao i cijeli postupak s linkom na jednom mjestu što nije bio slučaj.

    Budite slobodni komentirati, isprobati dali vam radi, sve. Ubiti neka nekolicina vas napiše dali šljaka. Kao i to da sam sve to napravio unazad mjesec dana tako da imajte razumjevanja, sada samo postam svima vama.

    komentare za sad stavljajte u ovu temu, kasnije ću to posložiti.
    Zadnji uredio HCSC : 25-10-2009 u 20:07 Razlog: obrisan višak

  4. #3
    Mali od Foruma
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Iphone 4
    Operater
    vip
    Postova
    75
    Bodovi: 8.879, Nivo: 22
    Bodovi: 8.879, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    program radi super, jedino sto je najtocnija karta, barem što se Zagreba tiče, 2008.Q3

  5. #4
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

    Datum registracije
    Nov 2005
    Lokacija
    dubrava
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Postova
    850
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odlicna tema, jer je drugdje sve rastrkano..
    instalacija radi bez greske, nisam jos isprobao u voznji no ne bi trebalo bit frke...

    ovako, ovdje je samo karta hrv,
    imas li mozda poi-je, mogu se nac vecina klubova restorana..

    i imas li mozda karte full europe, sa poi-ima(za nac aerodrome, kfc itd) treba izbjegavat vinjete,
    ne otvara mi ppcwarez trenutno, pa jel mozes uploadat ili link di si skido full eu karte bas za tu verziju? da ne bi krive skidao po 1.5gb...
    mozda jezike(neki drugi glas il srpski za zajebanciju al nije bitno to)..

    i ovo za lanscape, u sys mi pise samo:
    interface
    show_exit=1

    ono sto si napisao sve copiram i pastem ovdje ispod ovog il preko ovog show_exit=1 ?
    bio nekad oglas...

  6. #5
    Tek rođen
    Datum registracije
    Oct 2005
    Lokacija
    middle nowhere
    Mobitel
    E71, Galaxy Nexus
    Operater
    VIP, Tele2
    Postova
    2.559
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne radi ni meni trenutno ppcwarez pa ti ne mogu linkat, evo ti sa jednog drugog našeg foruma link pa prokopaj.
    Zadnji uredio HCSC : 25-10-2009 u 20:07 Razlog: uklonjeni viškovi

  7. #6
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Postova
    915
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve prekopiraj preko dosadasnjeg. Vidis da onaj sys.txt iz prvog posta ima u sebi show exit naredbu.

  8. #7
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Jan 2007
    Postova
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    odlicna tema, jer je drugdje sve rastrkano..
    instalacija radi bez greske, nisam jos isprobao u voznji no ne bi trebalo bit frke...

    ovako, ovdje je samo karta hrv,
    imas li mozda poi-je, mogu se nac vecina klubova restorana..

    i imas li mozda karte full europe, sa poi-ima(za nac aerodrome, kfc itd) treba izbjegavat vinjete,
    ne otvara mi ppcwarez trenutno, pa jel mozes uploadat ili link di si skido full eu karte bas za tu verziju? da ne bi krive skidao po 1.5gb...
    mozda jezike(neki drugi glas il srpski za zajebanciju al nije bitno to)..

    i ovo za lanscape, u sys mi pise samo:
    interface
    show_exit=1

    ono sto si napisao sve copiram i pastem ovdje ispod ovog il preko ovog show_exit=1 ?
    Evo imas ovdje sve o iGO-u pregledno slozeno samo malo "prolistaj" po forumu

  9. #8
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima. Imam mali problemcic. Kad sve ovo prekopiram na karticu nece da instalira nista vec mogu odmah da pokrenem exe file i odratim sta treba on kao instalira...i nigde mi se ne pojavljuje u programima. ubacio sam neku drugu kartu i on je prepoznaje i glas drugi prepoznaje ali jednostavno ne mogu nigde da vidim da je program instaliran jer nigde nije odradio standardno instaliranje....gde li gresim i da li uopste gresim i kako onda pokrecete program i odakle

  10. #9
    Tek rođen
    Datum registracije
    Oct 2005
    Lokacija
    middle nowhere
    Mobitel
    E71, Galaxy Nexus
    Operater
    VIP, Tele2
    Postova
    2.559
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Bodovi: 42.180, Nivo: 50
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko sam shvatio ne griješiš. Nije potrebna ona "klasična" instalacije te da ti se naposljetku ikonica pojavi pod Programs. Ta .exe datoteka ti je sve, a pomoću npr. Resco Explorera je možeš prekopirati u Programs ili gdje već želiš.

    ...tako da je sve Ok ako ti radi.
    HC4L

  11. #10
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ok..hvala ona radi...ali kad prebacim tj prekopiram u programe i pojavi mi se u start/programs i kad hocu da je pokrenem napise mi da ubacim odgovarajucu karticu sa instalacijom....i evo 2 put flashujem fon i instaliram i nece pa nece :S

  12. #11
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Postova
    582
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemoj kopirati .exe datoteku već prebaci njen shortcut. Instaliraš iGO i onda napraviš shortcut .exe datoteke u Start menu ili Programs.

  13. #12
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako sam bio i uradio...al nema veze...uspeo sam da skinem sa drugog sajta i da instaliram i radi...ubacio mape i glasove i sve sljaka cak i 3D zgrade....Hvala momci puno

  14. #13
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nego ljudi kasni mi navigiranje...tipa prodjem raskrsnicu i on je tek onda...tipa nekih 10ak do 20m jel da promenim mapu ili je nesto drugo u pitanju??

  15. #14
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Postova
    915
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilo bi lakse odgovoriti kada bi napisao koji uredaj koristis.

  16. #15
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah sorry... HTC TYTN II ,a mape sam skidao sa redgsm-a...

  17. #16
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jun 2009
    Postova
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako da znam da li radi gps ?

  18. #17
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jun 2009
    Postova
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blinka mi non stop zeleno na statusu signala ali nece da se spoji NIKAKO, shta da radim ?

  19. #18
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Postova
    915
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JSN Pregledaj post
    ah sorry... HTC TYTN II ,a mape sam skidao sa redgsm-a...

    Ne znam u cemu je problem, nisam koristrio tytn II. Mozda je stvar u tome da koristi qualcommov cip za gps, koji bas i nije nasto. Imam htc hd i isto kasni, ali ne tako jako. Na asusu p750 koji ima SiRFIII kasnjenja je bilo jos manje.

    Mislim da to nema veze sa softwareom i kartama, vec sa tvojim uredajem.

    Pogledaj na xda developers, sigurno vec sve o tome pise, a imas i temu na ovom forumu o tytnu II.

  20. #19
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala....bash ga citam...nego jel se nekom desava da kad ubaci mape neke da kad npr iz Srbije trazim Grcku ( atinu konkretno ) da mi napise NE MOZE SE NACI RUTA KARTE SU IZOLOVANE....Sta to znaci...pisalo mi je i za Makedoniju pa sam skinuo drugu mapu ubacio i ok radi...jel to znaci da je mapa losa ili da se jednostavno ne poklapaju prelazi pa da udara negde pri pravljenju rute....

  21. #20
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Vip
    Godina
    24
    Postova
    3.008
    Bodovi: 39.202, Nivo: 48
    Bodovi: 39.202, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izolirane, možda.
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  22. #21
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    ...

    meni je na srpskom pa pise izolovane...u svakom slucaju nebitno to...nego izgleda da se mape ne slazu....promenio sam , i stavio drugu mapu i sve je ok....isto mi se desilo za Francusku....i za Spaniju...i samo sam stavio druge mape i sve radi....znaci savet : obavezno kad stavite neku mapu neke drzave probajte da postavite odrediste u ulici u nekom grade te drzave ,i ako napravi celu rutu onda je sve ok

  23. #22
    Forumaš sa stažem Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Postova
    915
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Obratite paznju da je ovo verzija 8.3.x i da ce raditi karte pisane za tu verziju




    Vjerojatno je u tome bio problem.

  24. #23
    Tek rođen
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    N95 : HTC TYTN II
    Postova
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nije...sve su mape bile 8.3.x
    nego izgleda ne pasu sve ...citao sam negde da se ne podudaraju granice...tj putevi na granicama i znam da je nekim ljudima racunao grcku preko bugarske jer je makedonija bila zeznuta

  25. #24
    Mali od Foruma Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Nov 2008
    Postova
    57
    Bodovi: 3.666, Nivo: 14
    Bodovi: 3.666, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedno pitanje,na mjestima gdje bi mi se trebale prikazati zgrade samo mi se pojave zele pravokutne plohe,tj pravokutnici a možda je i to samo do toga da nema trenutno 3d slike za tu građevinu pa jel mi može netko reći koje se građevine i gdje točno vide sa ovom verzijom.nisam još isprobao u prometu ali na prvi pogled lijepo izgleda i brzo se spaja na satelite.pozz

  26. #25
    Mali od Foruma Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Nov 2008
    Postova
    57
    Bodovi: 3.666, Nivo: 14
    Bodovi: 3.666, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo mala recenzija dosad uočenog.aparat je HTC tytn II, igo radi savršeno brzo i bez greške.svaki se izbornik brzo otvara i jako se brzo spaja na satelite.pregledno ali možda malo sitna slova za mene.definitivni plus je javljanje prekoračenja brzine jer često mijenjam automobile u tjednu zbog posla pa pređem iz slabijeg i starijeg u brži i odmah dobim kaznu za 20 km bržu vožnju od dozvoljenog,a ovo će mi super doći da si reguliram kad se zaboravim.sve u svemu ugodno iznenađenje u odnosi na garmin XT koji mi u zadnje vrijeme jako stvara probleme(sporije se spaja,prebacuje mi način spajanja gps prijamnika,bolkira itd.) .eto male recenzije od mene.LP


 
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

  1. Igo8
    By predator in forum Windows Mobile
    Odgovora: 64
    Posljednji post: 03-01-2010, 10:17
  2. HTC Touch HD..IGO8 ??
    By dana in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 06-02-2009, 14:06
  3. iGO8 za HTC touch HD
    By hek99 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 12-12-2008, 19:11
  4. iGO8 i 240×240 screenovi
    By JamesB007 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 27-05-2008, 21:27
  5. Zašto ja ne mogu isprintati ovu stranicu sa kartom....???
    By snoopy_dc in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-08-2007, 20:40

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove