Za acoustic drivers imas upute u temi o K750, vjerujem da je isto kao za W200.
Sto se tice Flash menija, imas vec na dosta mjesta to objasnjeno, potrazi malo.
e pozz ljudi upozorite me ako krivo radim
jel moze tko objasniti kako swf file teme ubaciti u mob i acoustic drivers
Za acoustic drivers imas upute u temi o K750, vjerujem da je isto kao za W200.
Sto se tice Flash menija, imas vec na dosta mjesta to objasnjeno, potrazi malo.
jel moze tko tu staviti
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=606056
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=507602
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=526288
Drugi put slobodno potrazi i sam, ni ja nisam nista drugo napravio nego trazio.![]()
znam da je ovo off-topic za ovakvo pitanje ali nisam htio otvarati novu temu zbog jednog pitanja.Da li zna netko koja su imena flash menija koja dođu sa w200i ako koji i dođe?Frendica oce te menije a neda mob da vidim.
ako si mislio na flash meni koji je povezan s nekom temom ne mozes vidjeti kako se zove ako ne spojis mobitel na komp i pogledas u theme.xml datoteci kad otvoris temu koja je povezana s flash menijem u winrar-u
onda dobijes ovako:
<?xml version="1.0"?>
<!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator -->
<Sony_Ericsson_theme version="4.5">
<Desktop_style Type="File" Source="simplee.swf"></Desktop_style> (boldano ti je naziv menija)
ako zelis izvuci taj meni iz moba moras ga spojiti na komp i sa FAR-om ga iscitati iz moba ili sa elfom File manager,makar mislim da w200 ne podrzava Elfpack...
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
hvala na odgovoru masva!
moze jedno pitanjce od mene?
moze li se za w200 nabaviti layout.xml file, kojim se brise logo? tj. ako iko ima link nek ga napise...
WaCkY: elgooG
skines layout s FAR-om s moba na komp i onda ga otvoris i potrazis si di ti ovak pise:
tu di ti je boldano stavis 4 spremis promjene i layout opet stavis u mob (prije toga obrisi prijasnji) i to je toCode:<object name="StatusIndication"> <settings> <sett name="RowHeight" value="0"></sett> <sett name="TopOffset" value="0"></sett> <sett name="TitleHeight" value="0"></sett> <sett name="TitleTopOffset" value="0"></sett> <sett name="TitleMode" value="1"></sett> <sett name="OverlayStyle" value="0"></sett> <sett name="YPos" value="18"></sett> <sett name="Height" value="176"></sett> </settings>
To nije sad vu trendu"
e ljudi, jel ikako moguce patchat w200 db 2010 cid52??
zasto svi ljudi govore da je w200 obavezno db2012???
1. moj je db2010 cid 52, ne znam jel ga moguce patchat zbog cida?
2. ako je (po tebi) w200 obavezno db2012, i ako se ne moze patchat, onda logicno da nebi trebali postojati patchevi uopste za njega, jel tako?? a evo primjera:
Topsony
ej ljudi da li je moguće w200i debrandirati u bilo koji sony ericsson iz serije k, w ili neke druge
Netko je prije bio rekao (mislim da blizzard) da su DB2010 i DB2012 prakticki ista platforma.
Krivo. Oduvijek postoje i postojat ce non-free alati za moddanje, patchanje i ostalo, pa zasto onda ne bi postojali i patchevi?
To sto ti ne mozes patchati sa SETool2Lite, Farom ili slicnim alatom ne znaci da je to apsolutno nemoguce.
I npr. K850 je vec odavno moguce moddati i patchati (DB3150 CID53, za one koji ne znaju), samo ne free alatima.
a sad mi recite u koji model mogu flašat, ali samo da nije k510, k310, k320
Postoji posebna tema o crossflashingu, pogledaj tamo.
Zadnji uredio Strippy : 05-05-2008 u 13:26
okk, samo sto kad skinem iz foldera layout, imam 4 neka file-a a u file-u layout pise ovako:
<settings>
<sett name="FontType" value="255"/>
<sett name="RowHeight" value="255"/>
<sett name="TopOffset" value="255"/>
<sett name="TitleFontType" value="255"/>
<sett name="TitleHeight" value="255"/>
<sett name="TitleTopOffset" value="255"/>
<sett name="TitleMode" value="2"/>
<sett name="ScrollBarMode" value="0"/>
<sett name="ShowFrame" value="0"/>
<sett name="OverlayStyle" value="2"/>
<sett name="XPos" value="0"/>
<sett name="YPos" value="14"/>
<sett name="Width" value="128"/>
<sett name="Height" value="128"/>
<sett name="YRelatively" value="1"/>
<sett name="Backlight" value="4"/>
hocu li ovdje umjesto 2-ce pisat 4 ili??
pa trebas naci di ti jea ne<object name="StatusIndication"><settings>
To nije sad vu trendu"
Evo patchevi:
http://rapidshare.com/files/11463697...4_-patches.rar