Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 10 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 228
  1. #151
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Mar 2008
    Lokacija
    Novska
    Godina
    24
    Postova
    79
    ustvari dali ti opće oće prepoznati mob probaj sa XS++ v3.1 http://www.se-nse.net/gbrooks3/XS++/download.php
    ako neće onda onda si ga ubio
    ako ga prepozna
    onda polako novi flash

  2. #152
    crvenkapica_hž
    Datum registracije
    Jul 2006
    Lokacija
    153m od groblja
    Postova
    2.194
    Bodovi: 16.105, Nivo: 30
    Bodovi: 16.105, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    mob radi i otključan je
    xs ne podržava k770....
    MI2S

  3. #153
    Tek rođen Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Mar 2008
    Lokacija
    rijeka
    Postova
    13
    Bodovi: 3.890, Nivo: 14
    Bodovi: 3.890, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    jel ima šta za z310i
    otključavanje

  4. #154
    Mali od Foruma
    Datum registracije
    Jan 2006
    Postova
    29
    IMa sta novo mozda u vezi W200 dekodiranja

  5. #155
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Mar 2008
    Postova
    6

    Arrow W220 unlock

    Da li psotoji mogucnost otkljucavanja ovog telefona kuci preko racunara i programa?
    Ako postoji, kako se to moze uradit jer mi je puno dat 35 € za unlock u servisu!!!

  6. #156
    Pravi Zagorec Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    Ivanec
    Godina
    23
    Postova
    658
    Bodovi: 6.489, Nivo: 19
    Bodovi: 6.489, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    pa kaj se ne moze s patchom?
    a i vidio sam prije 2-3 mjeseca tu na forumu da je netko stavil link stranice s kodovima za unlock w200
    "Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
    To nije sad vu trendu"

  7. #157
    Pravi Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Feb 2008
    Lokacija
    Valbandon,Fažana
    Godina
    39
    Postova
    276
    Bodovi: 5.215, Nivo: 17
    Bodovi: 5.215, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    = Citat = Izvorno postao geco Pregledaj post
    pa kaj se ne moze s patchom?
    a i vidio sam prije 2-3 mjeseca tu na forumu da je netko stavil link stranice s kodovima za unlock w200
    to je za k310@w200 cid49

  8. #158
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Krk
    Postova
    23

    w300i unlock probelm

    Pozdrav,

    ovako pokusavam frendu unlocakt mob iz naslova. cid49 db2010. E sad, ja imam neki firmware R4EA031. Fora je u tome da kad ubacim .vkp patch, i stavim drugu karticu u mob, on javlja neku gresku da se javimdavatelju usluge.. inace, mob je lockan na vip, a ja bi ga htjeo odlockat na sve mreze. Ima ko kakvu ideju? pokusao sam preko tog setool al on meni kaze da je sve obavljeno kako treba no ne radi mob javlja mi tu gresku

  9. #159
    crvenkapica_hž
    Datum registracije
    Jul 2006
    Lokacija
    153m od groblja
    Postova
    2.194
    Bodovi: 16.105, Nivo: 30
    Bodovi: 16.105, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    = Citat = Izvorno postao raf180 Pregledaj post
    Pozdrav,

    ovako pokusavam frendu unlocakt mob iz naslova. cid49 db2010. E sad, ja imam neki firmware R4EA031. Fora je u tome da kad ubacim .vkp patch, i stavim drugu karticu u mob, on javlja neku gresku da se javimdavatelju usluge.. inace, mob je lockan na vip, a ja bi ga htjeo odlockat na sve mreze. Ima ko kakvu ideju? pokusao sam preko tog setool al on meni kaze da je sve obavljeno kako treba no ne radi mob javlja mi tu gresku
    moraš napraviti debrand i onda staviti unlock patch na čisti generic firmware
    MI2S

  10. #160
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Mar 2007
    Lokacija
    Krk
    Postova
    23
    = Citat = Izvorno postao MASVA Pregledaj post
    moraš napraviti debrand i onda staviti unlock patch na čisti generic firmware
    pozdrav,

    hvala sto je neko spojio moju temu u ovu,znam da sam je negdje citao al nisam je mogao pronac. Uglavnom, nasao sam main generic za w300. E sad, problem je u tome sto meni on nakon flashanja i ubacivanja patcha, opet javlja konfiguracijsku gresku...i nes sam negdje procitao da neki customize.xml treba vratit? aj pomagajte pliz

    edit
    p.s. - skuzio sam da se i na mobitelu okrenulo ono cudo kad ga upalis, pa imas za odabrat samo muziku il telefon, ugl to dvoje se pobrkalo. Stisnem na telefon a on meni muziku i obrnuto

  11. #161
    Pravi Forumaš Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    Poreč/Rijeka
    Postova
    105
    Evo ljudi help.....
    Konkretno,radi se o SE K800i (kupljen u Tele2) i ja bi sad unutra stavio VIP....
    Šta treba?

  12. #162
    Pravi Forumaš Postignuća:
    SocialVeteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Sep 2007
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    22
    Postova
    462
    Bodovi: 7.047, Nivo: 19
    Bodovi: 7.047, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    treba mu staviti unlock patch

  13. #163
    Pravi Forumaš Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    Poreč/Rijeka
    Postova
    105
    Samo to? Ovo "samo" ću staviti pod navodnike ipak...
    Znači samo opalim taj patch i gas?
    Uzmi u obzir moje skromno znanje oko toga,misliš da bi mogao i sam to napraviti? Ako se nešto posebno može zeznuti onda ću platiti nekome 150 kn,ali več ako se može i samostalno to obaviti onda bolje da ekipi tu platim cugu za te pare..

  14. #164
    mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

    Datum registracije
    Dec 2004
    Lokacija
    127.0.0.1
    Postova
    7.232
    Bodovi: 32.620, Nivo: 44
    Bodovi: 32.620, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 47,0%
    Ukupna aktivnost: 47,0%
    Huh, pa sto mislis o cemu je cijela ova tema?
    Da, ocigledno je "samo staviti unlock patch" dovoljno.
    Ako pazljivo slijedis upute, da, mozes to i sam napraviti. Mozes zeznuti jedino ako stisnes krivi gumb, te zatim ignoriras sve potvrde i upozorenja nakon toga. A i onda nije zeznut za trajno, samo do prvog servisa.

  15. #165
    Pravi Forumaš Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Jan 2008
    Lokacija
    Poreč/Rijeka
    Postova
    105
    Hehehe to sam i mislio..
    Ono,ne umanjujem Vaše cijenjeno znanje..najprije ću proučiti malo to pa Vam se javim sa prvim problemom kojim zapnem...makar bi ja to najrađe odnio nekome u servis jer je ipak mob novi....
    Radio sam ja svakakve kerefeke sa V3 ali ipak ima 2 godine pa kvragu i da nešto zeznem....makar je crkla i ona,ali to več ide u neke druge sfere a ja ne želim u OT..

    Ekipa,zahavaljujem Vam zasad na odgovorima...!

  16. #166
    Mali od Foruma Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2006
    Lokacija
    Pula
    Godina
    42
    Postova
    49

    Thumbs up

    = Citat = Izvorno postao Majkus.. Pregledaj post
    Hehehe to sam i mislio..
    Ono,ne umanjujem Vaše cijenjeno znanje..najprije ću proučiti malo to pa Vam se javim sa prvim problemom kojim zapnem...makar bi ja to najrađe odnio nekome u servis jer je ipak mob novi....
    Radio sam ja svakakve kerefeke sa V3 ali ipak ima 2 godine pa kvragu i da nešto zeznem....makar je crkla i ona,ali to več ide u neke druge sfere a ja ne želim u OT..

    Ekipa,zahavaljujem Vam zasad na odgovorima...!
    Vjerovatno imas R1KG001 CID52, bar takav je bio u mom "novom" K800i ali samo jedno popodne, ipak nisam htio da mi bude pre star za operaciju
    Ajde salu na stranu, vidi koji ti je fw pa javi dali je taj, a vec ce se netko naci da ti napravi vkp patch pa ga samo ubaci unutra i gotova prica.
    Ja ga nemam, jer sam ga digao na R8BC004 CID52 iako ima jos jedan noviji pa ti ne mogu pomoci. A kako se budes s nama puuuno druzio, sve ce se rijesiti da ti mob bude ko beba za slucajni servis, reklamaciju, garanciju.
    Dakle decki, tko ima, a zeli da pomogne, neka slobodno napravi taj vkp.
    Zadnji uredio bestjaca : 25-05-2008 u 21:17 Razlog: lagano podebljanje :o)

  17. #167
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    evo, tolko sam dobar da sam ga sam napravio (simlock autopatcherom )
    ;K800 SW-R1KG001
    ;Remove SIM-Lock
    ;(c) IronMaster
    ;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
    +44140000
    60A594: 30B5041C00231A1C111C1C209DF4 F0B505213A22A4F477FD0020F0BD
    malo je drugacije od moddanja motorola
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  18. #168
    Pravi Forumaš Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    132
    Jel postoji patch za K850 , neznam koji firmware, al nebitno, lako stavim neki gore, posto kupujem mob koji je kodiran...hvala

  19. #169
    Najčlan 2009.
    Datum registracije
    Oct 2006
    Lokacija
    Sesvete
    Godina
    21
    Postova
    2.987
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Bodovi: 33.389, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    k850 (trenutno) ne mozes patchat, pa ti ne treba niti patch
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

  20. #170
    Pravi Forumaš Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Sep 2007
    Postova
    132
    Hvala....sad moram odlucit jel se isplati kupit pa ga u servisu dekodirat...

  21. #171
    Mali od Foruma
    Datum registracije
    May 2005
    Lokacija
    Slavonski Brod
    Postova
    33
    W200i...CID52...db2010...RED
    Jos uvek nista?
    Ide sada ali nije free...ali opet nije ni 250KN koliko je prije kostao unlock.
    Radim te telefone ali preko setoola(ne light ) i od nedavno se ne koriste
    logovi...srecom!
    odma sam svojih par komada rijesio a stajali zakljucano jedno pola godine, nitko
    nece da kupi

    moze se rijesiti i v630 netko je pitao kao i k770-ma sve verzije idu
    samo nije sa patchanjem...nego preko setool-a

    Pozz svima
    Life's a bitch...and then u die 8)

  22. #172
    Tek rođen Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

    Datum registracije
    Dec 2007
    Lokacija
    Osijek
    Postova
    8
    Bodovi: 4.645, Nivo: 16
    Bodovi: 4.645, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    koliko je sad unlock w200 ako nije 250kn (kod tebe npr)?

  23. #173
    Tek rođen Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Apr 2008
    Postova
    1
    Pozdrav forumaši!
    Imam SE P1 zaključan na t-mobile, zna netko kako ga najlakše otključati, nigdje nisam na ovom forumu našao rješenje za taj model?

  24. #174
    mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

    Datum registracije
    Dec 2004
    Lokacija
    127.0.0.1
    Postova
    7.232
    Bodovi: 32.620, Nivo: 44
    Bodovi: 32.620, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 47,0%
    Ukupna aktivnost: 47,0%
    Pitaj bolje u UIQ podforumu, ovdje se raspravlja uglavnom o dumb modelima.

  25. #175
    Mali od Foruma Postignuća:
    31 days registered

    Datum registracije
    Jun 2008
    Lokacija
    ZG
    Postova
    67
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    evo, tolko sam dobar da sam ga sam napravio (simlock autopatcherom )


    malo je drugacije od moddanja motorola
    OK, ja imam isti takav slučaj pa bih primjenio ovo što si izgenerirao. Ovo mi je prvi SE mobitel ba bih molio još informaciju gdje se unosi to gore? Potpuno sam novi u ovome, nemojte me popljuvat


 
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 10 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 PosljednjiPosljednji

Slične teme

  1. Otključavanje C60 na sve mreže?
    By alex1 in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 14-03-2007, 20:54
  2. Otkljucavanje C55 za sve mreze
    By FakEmaN in forum Siemens X5x
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 08-10-2005, 19:39
  3. C65 Patchevi
    By Big**Smoke** in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 03-06-2005, 19:41
  4. Otkljucavanje Vxxx za sve mreze
    By domy007 in forum Motorola
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 10-04-2005, 14:20
  5. M(T) 50 i patchevi
    By Sljaka in forum Siemens X5x
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 17-07-2003, 22:30

Pravila postanja

  • Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove