![]() |
|
|
#1 |
|
...
Viđen online: Jučer 20:34
Datum registracije: Jun 2007
Mobitel: N82
Operater: tele2
Godina: 20
|
Instalacija Windows 7 preko XP i još par pitanja...
Evo, da počnem odmah s pitanjima:
1. Hard disk mi je podjeljen na 2 particije, na manjoj od cca 40GB ( C: ) mi je instaliran XP, dok mi druga ( D: ) od cca 260GB služi za dokumente, instalirat igrice i tako... Sad sam skinuo Windows 7 s torrenta i želim ga instalirat umjesto XP-a... Ono što me zanima je ako formatiram samo C disk i onda instaliram 7-icu na njega, hoću li onda moći vidjeti stvari koje imam na D disku? 2. Kako mogu znati da li je ovo što sam skinuo s torrenta baš završna verzija 7ice, znači baš ova koja je izašla prije par dana? |
|
|
|
| Promocija |
|
|
#2 |
|
AWESOMENESS
Datum registracije: Jun 2006
Mobitel: E52
Operater: T-Mobile
|
samo da pitam, kakva ti je konfiguracija?
1. ako ne diraš D particiju sve bi trebalo bit u redu, mislim sve ćeš vidjet 2. jesi pročito komentare prije? vidi jel ima negdje info file možda, ako ne, onda ćeš vidjet kad pokreneš. drugačije ne znam
|
|
|
#3 |
|
...
|
Skinuo sam ovaj torrent... A inače, radi se o laptopu, MSI GX700, ne znam sad točno sve spec napamet ali mogu iskopat ako je bitno?
![]() A što se tiče te D particije... Hoće li mi možda bolje raditi 7-ica ako formatiram i D particiju prije nego što instaliram? Mislim hoće li mu možda smetati nešto od ovih starih Windowsa ako ne formatiram i D? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
¤From the depths of hell¤
Viđen online: Jučer 17:21
Datum registracije: Jan 2005
Mobitel: SAMSUNG GT-M8800 Pixon
Operater: TELE2
|
Koliko je meni poznato zadnje je na netu bilo
7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_OEM_Professional-GRMCPRFREO_EN_DVD.iso ali izgleda da su ga skinuli sa mininova jer se priječilo sa = Citat =:
![]() Sedmici ne može ništa da smeta jer kada je ona aktivni OS onda sve sebi podlaže kako njoj odgovara. Naravno ako želiš da isprobaš pun potencijal Win7 da trebaš samo formatirati C bez obzira na broj i kapacitet ostalih particija. Sedmica sve to više nego dobro odradi. Problem nastaje kod drajvera određenih proizvođača, što kod mene osobno nije bio problem jer kada sam instalirao 7-icu ona je poslije sve sama odradila u vezi svih mogučih drajvera mojih hardverskih dijelova!
|
|
|
|
|
#5 | |
|
AWESOMENESS
|
= Citat =:
neće ništa smetat. samo neka netko potvrdi jel će radit igrice na D particiji jer si rekao da si ih tamo instalirao. ja sve instaliram na C i kad se stavljalu winsi formatiranje tak da ne znam to.
|
|
|
|
#6 | |
|
SMSator
Viđen online: Jučer 21:59
Datum registracije: Nov 2002
Mobitel: 6600,W810,N70
Operater: vip .TELE2. T-Mobile
Godina: 29
|
= Citat =:
![]() Tu piše kakav točno ima naziv iso datoteka i ostale bitne informacije. Neka te datum ne buni,tada su ih izdali proizvođačima hardvera. Možeš ju naći "u gusarskom zaljevu" stavljena je zajedno sa 64-bit verzijom pa si u torrent klijentu odznači onu koja ti ne treba prije skidanja.
|
|
|
|
#7 | ||
|
...
|
= Citat =:
jedino što me zanima u vezi toga je hoće li mi igre raditi isto kao i na XPu, neće biti nikakvih problema s njima? = Citat =:
a Ultimate sam skinuo zato jer mi je on svuda iskakao... koja je inače kao najbolja verzija Windows 7? |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
AWESOMENESS
|
= Citat =:
pes 2010 bi trebo radit Code:
Here is the minimum system requirements to run Pro Evolution Soccer 2010. OS: Windows XP SP2, Vista Processor: Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor Memory: 1 GB Hard Drive: 8 GB Free Video Memory: 128 MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Multiplayer : Broadband Connection Gameplay: Keyboard & Mouse Installation: 4x DVD-ROM Drive. Recommended System Requirements OS: Windows XP SP2, Vista Processor: Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor Memory: 2 GB Hard Drive: 8 GB Free Video Memory: 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2600 or better) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Multiplayer : Broadband Connection Gameplay: Windows Compatible Gamepad Installation: 8x DVD-ROM Drive.
|
|
|
|
#9 |
|
...McFurry...
Viđen online: Jučer 17:06
Datum registracije: Mar 2005
Mobitel: Iphone 3gs, Cookie, N6234
Operater: Tmobile, Tomato
Godina: 24
|
moj dragi ima na w7ici pes 2k10 i normalno radi bez greske...instalirao je gore i nba 2k10, i jos neke igre koje ne znam : D hahaha
sve rade bez problema ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
SMSator
Viđen online: Jučer 21:59
Datum registracije: Nov 2002
Mobitel: 6600,W810,N70
Operater: vip .TELE2. T-Mobile
Godina: 29
|
Pa Ultimate je vrhunac ponude ali ovisi što misliš koristiti/raditi na kompu jer možda Ultimate ima funkcija koje nikad nećeš trebat i koristit,ovdje je opsežna usporedba pa vidi a što se tiče samih verzija - evo jedan od testova koji su mi se svidjeli jer je ukratko sve pročešljano a na prvoj stranici imaš kratice na usporedbe verzija.
Startera što se tiče - nemože mu se pozadinska slika promijeniti,a ima i još stvari koje se nedaju prilagodit ukusima korisnika,to je verzija dušu dala za umirovljenike i početnike. A za one koji žele birati verziju prije instalacije ili odrediti koju točno žele,evo kako. Isto tako ako ste skinuli Professional verziju a htjeli ste Ultimate - samo prema uputama u linku ispravite zez i nema potrebe za čekanjem još 2.5h da se skine druga jer bilo koja verzija sadrži kofiguraciju za instaliranje SVIH verzija ![]()
|
|
|
#11 | |
|
Hodajući EMP
Datum registracije: Jun 2005
Mobitel: Nokia 5800 | 6300
Operater: T-Mobile | VIPnet
Godina: 23
|
= Citat =:
Sve ćeš vidjeti bez problema, a i većina igara bi trebala raditi iako nema nekog pravila. 2. Da, to je RTM odnosno final verzija i izašla je malo ranije. |
|
|
|
|
![]() |
| Alati za temu | Pretraži ovu temu |
| Načini prikaza | |
|
|
= Similar Threads =
|
||||
| Tema | Autor teme | Forum | Odgovora | Posljednji post |
| Instalacija novog Windows 7 | Author | Operacijski sustavi # Software | 2 | 08-06-2009 15:06 |
| Instalacija novih windowsa preko postojećih, par pitanja.. | Sniper | Operacijski sustavi # Software | 18 | 25-01-2009 21:11 |
| Windows 3.1 - instalacija i CD (floppy) | .:Kristijan:. | Operacijski sustavi # Software | 37 | 08-09-2008 17:28 |
| Windows vista - stala instalacija s dvd-a | dogerkill | Operacijski sustavi # Software | 3 | 07-10-2007 01:42 |
| Instalacija Windows XP na novi komp. | mrava | Operacijski sustavi # Software | 2 | 08-12-2006 17:46 |