Pogledaj cijelu verziju : tko je najveca faca na forumu
OK, dakle najveca faca na forumu je onaj tko posta post najblize ponoci 1.1.2003. godine - kao reply na ovaj topic !
-da vidimo tko je najvjerniji forumas
(samo jedno pravilo - pravo sudjelovanja imaju samo clanovi foruma koji zive u GMT+1 vremenskoj zoni)
:afro: have phun now......
hehe. JAO ljudi moji!!!!!!!!!!
sretna vam NOVAAAAAAAAAA
ma nisam največa faca, al usput mi je...
Sretna Vam NOVA! (2004!)
Poslao: jsp_m
OK, dakle najveca faca na forumu je onaj tko posta post najblize ponoci 1.1.2003. godine - kao reply na ovaj topic !
(samo jedno pravilo - pravo sudjelovanja imaju samo clanovi foruma koji zive u GMT+1 vremenskoj zoni)
PIJEE Mi se................................................ ........... tralala lala laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam najvjerniji forumaš... to je istina. Odan Mobilu i... trenutno alkoholu!
Evo face ;) pa sta nisi nigdje isao na docek . . . :confused:
master_nt
01-01-2003, 04:31
Sretna vam nova godina moji forumaši al nije fer ovo natjecanje jer onaj tko ima najviše postova taj je prava faca a izgleda da je to trnutno P4E a baš me interesira tko će ga dostignut u broju
ma da! mogu i ja skupi tolko postova da idem bezveze pisat neke gluposti tek tolko da pišem, al to je glupo...
(pišeš kad trebaš, a ne bezveze..)
ps. ovo mi je bila najgora proslava odkad sam se rodio! trebo sam ič s frendovima van i sve je otpalo... blabla ugl. sranje
ti si stvarno neki frik...:D proslavio si novu s kompom!!;D :lol:
Poslao: flOorKilla
ma da! mogu i ja skupi tolko postova da idem bezveze pisat neke gluposti tek tolko da pišem, al to je glupo...
(pišeš kad trebaš, a ne bezveze..)
daj mi reci gdje sam ja tolike gluposti pisao . . . :p . . . . usput ivana nije bilo ovih dana na forumu, ali sam siguran da ce me on stici .. . i prestici .. . :(
forumaši, pijana vam bila cijela nova 2003. godina ;D
pa...kak smo počeli,i mogla bi!i mi tebi želimo isto!;D
:jump: Tek toliko za sretnu ovu godinu.
viki2win
01-01-2003, 20:30
Svima sretno bilo!
Sve najbolje u novoj godini . . . :)
usput flOorKilla pogledaj samo koliko si bezveznih postova postao u ovoj temi, a da ne pricam za neke tvoje "sale" i ostale gluposti :o :fried:
Daj se barem danas nemojte prepucavat ko mala djeca.
Kresimir Hodak
01-01-2003, 21:40
Uhm... sta to ne bi islo u kategoriju najveceg luzera?
Poslao: Kresimir Hodak
Uhm... sta to ne bi islo u kategoriju najveceg luzera?
Hm . . . na neki nacin istina:-/
Kao 1. ja novu nisam proslavio za kompičem, tek sam nakon 20 minuta poslo post...
Zašto bi bila kategorija največeg luzera?
pa neko je moro odgovorit na to, a ja sam baš lijepo bio doma sa frendovima i baš nam je bilo ok.
Poslao: " Player 4 ever "
daj mi reci gdje sam ja tolike gluposti pisao . . . :p itd...
Ha ha ha duhovito jako duhovito. :spin: :chatter:
Evo mene opet!! Komp mi totalno otišo u qurac, ali i ovih dana treba malo više vremena da bi se čovjek otrijeznio... ;D Inače....
S R E T N A N O V A G O D I N A ! ! ! !
Poslao: flOorKilla
Kao 1. ja novu nisam proslavio za kompičem, tek sam nakon 20 minuta poslo post...
Zašto bi bila kategorija največeg luzera?
pa neko je moro odgovorit na to, a ja sam baš lijepo bio doma sa frendovima i baš nam je bilo ok.
ma ti si dobitnik...zaloziti cu se da dobis neku nagradu!!
Daniel Morales
02-01-2003, 19:51
WE ARE ALL STARS IN THE DOPESHOW........
Bog svima i sve najbolje u novoj godini!!!
Ja sam tek danas stigao iz Praga i bilo mi je super osim šta sam bio bez kompa na 5 dana, ma nije mi falio, a mislim da sam i još malo janpi:spin:
evo da se i ja javim ovdje, kada svi vec cestitaju jedni drugima...
onda i od mene primite najiskrenije zelje za Novu godinu, neka vam se svi vasi snovi i zelje pretoce u stvarnost :)
ma nek se pretoče u čašu...;D
ma ti si dobitnik...zaloziti cu se da dobis neku nagradu!!
jupi!!!!!!!! kad bi bar i bilo tako...
Vidi, vidi 2003. mislim da je vrijeme promjene moba... ;D
Ja ih ove godine ne planiram puno promjeniti.... :angel:
ja mislim promjenit i to HITNO!!! t68 imam več godinu dana! dosadio je strašno...
floor zasto mi ne odgovoris na privatnu poruku? ne zelis nagradu? ;-)
ma netreba!!!
Svejedno HVALA jsp_m
OK, onda 6 besplatnih mobila ne ide nikome... (sta vec imas pretplatu???)
ajde dobro. nemam pretplatu. poslaču ti mail
viki2win
07-01-2003, 12:54
Ne kužim... možda je strah u pitanju?
viki2win
07-01-2003, 21:50
ok ok
ak neš ti, JA ĆU!pusti mene!pliz pliz
Ako tebi da, gIK ti i ja smo si dobri, pa ti meni daš tu pretplatu, može?? :angel: :lol:
ak bude godišnja,ja dobim prvu polovicu godine a ti onda dobiš tu istu dok ja čitam brojeve za drugu polovicu?može tako?;D
Poslao: karaman
Ja sam tek danas stigao iz Praga i bilo mi je super osim šta sam bio bez kompa na 5 dana, ma nije mi falio, a mislim da sam i još malo janpi:spin:
jesi to bio na maturalcu?jesi možda koji slučajem našo birc "DOUBLE TROUBLE"?
Poslao: gIK
jesi to bio na maturalcu?jesi možda koji slučajem našo birc "DOUBLE TROUBLE"?
hvala na komplimentu, ali nisam mio na maturalcu, a bogami niti u tom bircu...
zašto, kakve uspomene nosiš odonuda?:drink: :guitar:
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.