Pogledaj cijelu verziju : K750/D750 MODDING: flash u W800, teme/ikone, audio/cam/display driveri...
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
jdflasher ti ga privremeno pretvori u RED, dakle trebas RED firmware.
ima li gdje tuturial kako s njim flesat ili onaj s prosle stranice
e kako mislis (privremeno pretvori u RED)
e kako mislis (privremeno pretvori u RED)
Mislim tako sto jdflasher promijeni dio EROM-a tako da ga mozes flashati RED firmwareom, te nakon flashanja vrati sve kako je bilo.
Vec se pisalo i pricalo o tome. Npr. ima ovdje i ovdje ponesto o tome.
BTW koristi EDIT umjesto da otvaras nove postove.
ILOVETECHNO
20-08-2008, 20:42
AAA, pucam od živaca :cry:
ovako:
SE K750 koj je bio brown, pretvorio u RED, ali je CID 36, a ima phone lock.
a jebeni XS nece radit na CID 36, a i neznam odkud mi skripta koja bi mi ga odkljucala.
i modao sam ga u W800, ali i dalje ima phone lock. al ne onaj od operatera, vec onaj sta sam stavis.
vec sam kao probao neke skripte preko FAR-A stavit, al nisu mi ga odkljucale, makar sumnjam da su i bile tocne...
H E L P . :hrv:
pa ne trebas otkljucavat,kod mozes ocitati pomocu xs++,ides tamo pod gdfs i ocitas ga,a mozes i sa setool-om,ali nisam ti 100% siguran radi li to na brown mobitelima posto nikad nisam imao brown mob ali trebalo bi ako si ga puknuo u red
jel meni moze itko pomoci... ja bih trebala unlockat k750, kodiran na simpu... please pomoc...
ubaci mu onlock patch,reci koja verzija firmwarea i znaš li patchati,ako ne znas procitaj si prvu stranicu ove teme ili potrazi upute tu na forumu za rad sa FAR managerom ili setoolom a patch cu ti uploadati onda
b00t_sector
21-08-2008, 02:13
kada probam kenktirat kompijuer sa mobitelom kompijuter mi se zamrzne i nista nemogu nego resetirat.Mobitel iskljucen , drzim c i ustekam kabal i onda se komp zamrzne.Moze li mi netko pomoc molim vas?
problem u OS-u a ne firmwareu moba,odabrao si krivi podforum za ovo pitanje
b00t_sector
31-08-2008, 07:18
xs++ nikako nece da me pita hocu li koristit breakin metodu.jeli to vazno
uspio sam hvala vam :bigjump:
tnt_tunja
04-09-2008, 15:35
pozz ljudi imam velikih problema sa svojim K750i... prije nekoliko mjeseci sam vam se javio i reko da mi kamera ne radi... video je normalno radio... samo kada sam htio da slikam jednostavno mi je izlazilo... a sada pokrenem kameru... i jednostavno telefon pocne luditi... stalno ulazi u kameru i izlazi iz nje!!!
moze li neko pomoci???
Pozdrav ponovo!
Onaj problem sa kamerom na W800@K750 (prije dvije stranice, slika kasnije i sporije) još uvijek nisam uspio riješiti. Probao sam izmijenjati sve moguće drajvere: kriomag, sarmad, kopritis... i ništa uvijek isto... Ne znam šta da radim više s tim?
A u međuvremenu, pojavio se problem i sa kamerom na sestrinom W800@K750: kad otvorim poklopac kamere, displej pokazuje potpuno bijeli ekran, a to je i ono što kamera uslika ako okinem: potpuno praznu, bijelu sliku. Ako podesim efekt: negativ, onda displej i uslikana fotografija budu potpuno crni (logično, zar ne?) Što bi to moglo biti? Isto sam probao izmijenjati sve moguće i nemoguće cam drivere, ali sa svima bude ista situacija.
A u međuvremenu, pojavio se problem i sa kamerom na sestrinom W800@K750: kad otvorim poklopac kamere, displej pokazuje potpuno bijeli ekran, a to je i ono što kamera uslika ako okinem: potpuno praznu, bijelu sliku. Ako podesim efekt: negativ, onda displej i uslikana fotografija budu potpuno crni (logično, zar ne?) Što bi to moglo biti? Isto sam probao izmijenjati sve moguće i nemoguće cam drivere, ali sa svima bude ista situacija.
Meni ovo zvuci kao da je odspojen flat kabel od kamere.
Dakle, nema mi druge nego "šrafciger" u ruke?
(odnosno predaja na servis)?
pokusao sam danas flashat k750 u w800 i pri flashanju maina izbaci mi ovu poruku
http://i35.tinypic.com/vxkehl.jpg
sta da radim? :D
mozda ti se kabel pomaknuo malo pa se odstekao i to se dogodi.probaj opet,mora raditi
Dakle, nema mi druge nego "šrafciger" u ruke?
(odnosno predaja na servis)?
Tako se meni cini, ali ne mora biti da sam u pravu...
No ne znam sto bi jos drugo bilo, kad kazes da ste vec probali razne cam drivere.
Jedino jos da probas ga full flashati.
nece, jednostavno nece...
bin. format?Neznam jel to tocno?Ali ja sam za k510 vidio da je mbn...hmm
pa kako da onda flasham mob?
Probaj skinit novi main...neznam...hmm....mozda ovi sa tim mobom znaju kako....
Pozdrav, trebam pomoc, kod fleshanja moba k750I restartal mi se komp tako da nije komplet zadatak obavljen, sad vise neda se ni upaliti a ni povezati sa kompom, sto mi je za raditi???
Hvala! :-(
ako komp nece ocitat mob znaci da je EROM unisten,ali mislim da to nije slucaj kod tebe.ako si sada mob na drugi port stavio provjeri dal su ti dobro instalirani flash driveri i samo flashaj mob ponovo.nema veze sto ti se komp restartao,ponovi cijelo flashanje i mob bi morao raditi
Eto sad sam probao al bez uspjeha, samo u traju napise USB Divice Not Recognized, ne dozivljava me ni pod razno, dogodio mi se restart u najgore vrijeme, nesto je u tom postupku kod prekida prije nego sto je gotovo ocito crklo....
Probaj sa 2+5 sa setool-om...
najgore je to sto mi veza između kompa i moba nikako da proradi, lagano ludim, :(
Jednostavno ne zeli priznati vezu sa kompom :(
.:Kristijan:.
07-09-2008, 23:42
shvacam da si ocajan što ne radi, ali to nije razlog pisanja duplih postova, i to samo 2 minute nakon onog iznad.
Pročitaj pravila, i koristi gumb edit.
BTW: Dobrodošao na forum!
što se tog tice, mislim da ti komp netreba prepoznat mob, vec sam program (setool ili koji vec). A, ako to pise, probaj neki drugi USB port, i nanovo instlalirat drivere za mob.
BTW: jel moguce da na mobu krepa unutarnja flash memorija?
Probaj neke druge portove ili neke druge usb kable....i reinstaliraj drivere..uđi u setool i spoji ga sa 2+5........
da ne otvaram novi topic zanima me mogu li ja promijenit svoj k750 cid 49 iz brown u red sa Updateom seus
mislim da ne mozes,inace bi si svi tako konvertirali iz brown u red
to se radi s pluginom jednim u jd flasheru...
to se radi s pluginom jednim u jd flasheru...
mozes li malo detaljnije, koji plugin gdje da skinem i tutorial kakav
@Gluove,
Po cemu su ova pitanja bila prikladna za temu o W910? :angry:
Tom_Bill
14-10-2008, 20:11
može jedno hitno pitanje... ovak, frend ima cid36 red D750i... imam patch za otključavanje mreže.. pa me zanima, dal treba prvo flashat u W800, mijenjat CID ili nešto treće ili mogu samo ubacit taj patch preko FARa + SEFP?
EDIT: skužio, riješio...
19-10-2008, 14:34
nikako da skinem ona dva file-a:
w800_r1bc002_main_eu_emea cid49
w800_r1bc002_fs_emea2 cid49
na zshared me to nesto zeza. cekam 20 sec i kliknem na link download here i vrati me na link za download...
Vjerojatno su linkovi expired.
Evo uploadao sam ponovo i popravio linkove, probaj sad.
19-10-2008, 16:50
e ima negdje link za setool2lite?
tražio sam po forumu, googlao i dobio trojanca.
citao sam da se može patch stavit u notepad, umjesto txt stavit neki v** format i da se onda sa XS++ uploda (kao flash main i FS) i onda se valjda klikne negdje na upload ili flash.
Jel može tako to? Da probam ili?
e ima negdje link za setool2lite?
tražio sam po forumu, googlao i dobio trojanca.
citao sam da se može patch stavit u notepad, umjesto txt stavit neki v** format i da se onda sa XS++ uploda (kao flash main i FS) i onda se valjda klikne negdje na upload ili flash.
Jel može tako to? Da probam ili?
evo setoolite,napraviš upgrade na 1.11 iako za k750 netrebaš
http://rapidshare.com/files/82010875/setoollite.rar
19-10-2008, 17:56
Možete li mi reci kako se time radi?
Neki tutorijal ako ima da ne zahebem mob.
EDIT:
evo citat nekog člana na forumu (neznam koji mu je nick):
Q: Nasao sam patcheve ali su predstavljeni kao tekst
A: Iskopirajte ceo tekst, ubacite u notepad(ili neki text editor) i zapamtite kao .VKP
u XS++ imam opciju da pronađem .VKP file od patcha. Dali to znači da preko XS++ mogu dekodirati? Ili baš moram setool2lite koji, uopče ne kužim?
moras sa setool2lite ili sa jdflasherom,sa XS++ ne mozes patchati,to je samo najava da ce neka verzija u buducnosti moci patchati,ali s ovim ne mozes
19-10-2008, 20:38
a onda neki tutorijal kako sa setool2lite ubaciti patch?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98
Bas odbijas koristiti search? :jehon:
21-10-2008, 14:35
evo sad neki problemcic:
prema ovom tutorijalu (http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98) sam isao dekodirati mob (CID 49 RED; K750i @ W800i R1BC002) sa patchom:
;W800 SW-R1BC002
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44020000
B51224: 70B5041C23F2D2F800230022011C1C20 F0B505213A22D1F7EFFE0020F0BDC046
te sam ga kopirao u notepad, spremio kao dekodiranjeW800i.txt, promjenio .txt u .vkp (jel treba bit velim slovima?) i stavio na setool2lite kako je objašnjeno, sve napravio, na kraju izvukao kabel i sam sretan misleci da sam dekodirao mob ga upalim;
odaberem uklj. telefon (ili koja vec opcija) upišem PIN, i kaže Umetnite odgovarajucu SIM karticu.
zasto to piše?
evo i log iz setool2l:
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.10
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:115200
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:352557xxxxxxxx CERT:RED
LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B
Flash ID check:200D
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash ID check:200D
Flash props sent ok
FOUND: R1BC002_CXC1250092_EU_1_CA
Restore from:R1BC002_CXC1250092_EU_1_CA
Starting to process VKP patch script: D:\Kristijan\Sa desktopa\Flash K750i to W800i\w800idekodiranje.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 0
Elapsed:59 secs.
pomozite što trebam napraviti!
još jednom sam onda ubacio patch, no ista stvar.
Jel te pitao "Press YES to remove, NO to apply"?
Jesi stisnuo tamo NO?
21-10-2008, 15:03
Da, pitao me i kliknuo sam, prema tutorijalu NO.
Ako ovo ima nekakve veze: nisam instalirao driver za flash.
Tj. instalirao sam za K750i, za XS++.
Pretpoastavljam da bi trebao raditi i na setool2lite, no dali ja sad trebam downlodati w800i driver?
EDIT: da ne bude sad da je razlog neka mala sitnica:
prvi put sam ubacivao flash bez SIM-a, a drugi put je SIM bio u mobitelu.
USB Flash driver je jedan i jedinstven.
Hm, uglavnom je preporuceno izvaditi SIM karticu, iako neki kazu da to nema veze...
No u svakom slucaju to ne bi smjelo imati veze sa stavljanjem/funkcioniranjem patcha. :hm:
21-10-2008, 15:44
Imas neku ideju što da probam napraviti?
možda ekstenziju velikim slovima?
naci neki drugi patch?
Velicina slova nije bitna.
Ono sto mene cudi je sto prema logu ispada da SETool2Lite nije nista niti napravio. :-/
Trebao je reci nesto tipa Reading block, patching block...
21-10-2008, 16:05
on ga je po logu samo učitao.
e sad, jel to zbog flash drivera (jer je u onoj temi netko rekao da je stavio flash drivere koje je dobio uz SEtool2l) ?
Da ipak probam s XS++ patchnut? Dali prije tog da napravim backup gdfs?
.:TailS:.
21-10-2008, 16:32
:hm:Malo glupo pitanje, ali pogledaj da li je išta u patchu. Ako ništa, probaj nanovo napraviti patch. Treba biti mala ekstenzija slova.
Da ipak probam s XS++ patchnut? Dali prije tog da napravim backup gdfs?
Oh dovraga...
Ajde, probaj vise patchati sa tim XS++. Mozda se onda nakon toga vlastorucno uvjeris da se to NE MOZE.
Ovo za drivere ne znam, po meni ako moze pronaci mobitel i komunicirati s njim, onda je sve u redu sa driverima.
Koristis zadnji SETool2Lite (1.11)?
21-10-2008, 16:39
ne, 1.10 verziju koristim.
vjerujem ti da se sa XS++ nemože patchati, pa necu ni probavati
u patchu je onaj patch koji sam kopirao u notepad
OBAVEZNO stavi 1.11.
1.10 je za dosta stvari prestara.
Znam da se u tutorialu koristi starija verzija (1.01), ali za svaki slucaj, da eliminiras i tu mogucnost.
21-10-2008, 18:11
hvala članu "krac22".
Dekodirao sam mob uspješno u 62 sec.
hh, ja budala napisao kod spremio i nisam skužio da je 0 KB file.
(sorry što sam rekao da je kod unutra, no evo 7 min sam cekao da ide open with notepad).
prvi put u zivotu dekodirao mob i stavio novi soft.
uopce nije ništa teško - 2,3 klika i to je to xD.
= moj problem riješen. možda eventualno ak mi se da otvoriti folder files-to-upload i malo to uredim pa ga moodam. tako onako više mob nije mob pa nema potrebe.
tako onako više mob nije mob pa nema potrebe.
wtf? :jehon:
22-10-2008, 14:53
mislio sam mob nije moj.
jer sam napravio neku zamjenu. mislim, moj je, ali ga ja ne koristim.
Unlimited
25-10-2008, 14:35
Ovako, imao sam k750 i flashao sam ga u w800, i sad mi baterija traje jako krace, prije sam se mucio da ispraznim bateriju, pisalo 6% ja pustao muziku da se isprazni nista, a sad kad je na 15% cim pusitm muziku baterija se odmah isprazni, ocu rec samo da baterija kratko traje, citao sam o GDFS EDIT = BATTERY FIX, tamo pise kako bi se moglo popraviti, ali za k750 i w800 je isti start i lenght, tako da nebi imalo nikakvog ucinka ako bi to flashao, pa kako moze pomoc, ako je netko imao takav problem i ako bio znao kako da se to popravi??...
pa kakve veze ima ako je isti start i lenght s ucinkom ispravljanja battery bug-a?
moras naci skriptu za ispravljanje buga,zatim ti treba start i lenght za tvoj mob,Far+jdflasher a mislim moze se i sa xs++ 3.1
btw. forumas Carbon ti u svom sigu ima link kako ispraviti battery bug
Unlimited
26-10-2008, 14:33
Da ali ne mogu nigdje naci te skripte, jel mi mozes molim te staviti link to carbona, gdje je to pisao, ne mogu naci,,,,i da sa farom mi se to sve neda raditi prekomplicirano je, kak se to radi sa xs++...??
imas popis clanova pa ga tu nadi
Meni treba pomoć.ako mi može ko objasnit da li se može vratit mobitel na staro jer mislim da sam spržio gdfs a nisam naparvio backup prilikom flashanja na w800?gdje mogu nabaviti novi gdfs ako ga uopče mogu?ovo mi prikazuje na xs++:
15:51:53| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !
15:51:53| Executed on Microsoft Windows XP
15:52:00|
15:52:00| Attempting to open the interface...
15:52:00| TURN OFF PHONE!
15:52:00| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
15:52:00| You have 30 seconds...
15:52:11| Baseband ID: 8040
15:52:11| Protocol Version: 3.1
15:52:11|
15:52:11| Sending db2010_cid00_prodid_p3l.bin...
15:52:11| Applet ID: 061113 1250 ALUCXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3L
15:52:11| This is a PRODUCTION_ID loader
15:52:11| Activating GDFS...
15:52:11| Cannot open GDFS
15:52:11| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K750 GDFS:n/a)
15:52:11| ...using IMEI name
15:52:11|
15:52:11| Sending db2010_cid36red_flash_r2ab.bin...
15:52:12| Applet ID: 050425 0904 MATCXC1326738_COMPACTFLASHLOADER R2AB
15:52:12| This is a FLASH loader
15:52:12|
15:52:12| Profiling SEMC phone...
15:52:12| Platform: DB2010
15:52:12| OTP CID: 36
15:52:12| EROM CID: 36
15:52:12| EROM Color: Red
15:52:12| IMEI: 35785000xxxxxx
15:52:12| Phone ID: K750
15:52:12| Region: n/a
15:52:12| CDA: n/a n/a
15:52:12| Firmware Version: n/a
15:52:12| EROM: n/a
15:52:12| Ready for operation!
ako sam možda trebao novu temu otvarat ispričavam se.nov sam pa mi bas nije sve to znano.sorry
ako sam možda trebao novu temu otvarat ispričavam se.nov sam pa mi bas nije sve to znano.sorry
Pošto ti XS++ čita mob probaj još jednom napraviti full flash ali ovim redosljedom - FS - CUSTPACK - MAIN (čisto sumnjam da ćeš moći) ali probaj onda popraviti GDFS po ovom tutorial-u http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=815677&postcount=11 i trebat ćeš još BLANK GDFS za svoj mobitel , a ako ne pravac servis i NE - nemožeš koristiti nećiji drugi GDFS jer su jedinstveni za svaki mobitel
Evo stvarno neznam gdje ovo pitanje postaviti pa evo ovde...... Imam w800 i šušti dok svira neka pjesma, ono ne previse ali se ipak cuje....... Ima li ikakva mogucnost da se to napravi? jer je mob u super stajnu samo ima problem eto s tim sustanjem.......
Sorry ako je post na krivom mjestu.....
@macola7,
Pa gle, to tvoje definitivno nikako ne moze spadati u zahtjeve.
Drugi put prvo pogledaj sticky teme. :)
Takodjer, koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
@magier,
Isto vrijedi i za tebe, tvoje pitanje definitivno ne spada pod zahtjeve.
Ne spada bas ni ovdje, ali nisam nasao bolju temu, a bolje tu nego pod zahtjevima...
nisam znao gdje postaviti pa evo tu, a znas mozda ti kako napraviti to sa šuštanjem?? :s
e ljudi, nov sam u patchanju al me zanima jel je moguce iam w800i sa cid36... jel ikako moguce upgrejdat taj cid36 na cid49 il neki noviji??? i usput jel ima jos negdje full screen gif fajlova za main menu osim ovih postanih ovdje, tesko ih je nac... hvala
Koliko znam, cim spojis mob XS++ bi te trebao pitati zelis li da upgradea CID.
Koliko sam primijetio, ima prilicno full-screen menija za W800... Ne znam sad tocne adrese, ali nadje ih se.
tnt_tunja
14-11-2008, 13:00
hmmm... ravilov i ja sam muku mucio sa tim cid 36 da ga dignem na cid 49... na taj nacin na koji si ti opisao nisam uspio... moze se sa nekom starijom verzijom setola... jer nova nece da radi sa cid36 telefonima!!!
a ja sam to na kraju rijesio na taj nacin da sam sa nekom takodjer starijom verzijom XS-a flashao i main i FS od cid 49... tako da sam mogao raditi sve kao da je cid 49 ali zapravo nije bio!!!
mozda se sada sa nekom novijom verzijom XS-a i moze tako ali ja neznm... nisam u zadnje vrijeme bas aktivan sto se tice SE modd!!!
Pizzonia
14-11-2008, 20:54
Na K750 sam imao hrvatski prije nego sam stavio W800_R1BD001 i sad me zanima jel mogu kako dodat hr jezik? I da li je ova verzija softa BD dobra ili je bolja DB?
14-11-2008, 21:06
Najbolja verzija softa je R1BC002, stavi emea_2 i to je to.
a po cemu je najbolja? R1DB001 je najnovija(R1BD001 niti ne postoji za w800)a podrzava i elfpack,R1BC002 je proslost sto se w800 tice,a za hrvatski jezik moras staviti FS i custom za emea_2 regiju kao sto ti je i .:TailS:. rekao
tnt_tunja
15-11-2008, 13:59
ak je stvar samo u hr jeziku i hr.t9 mozes jednostavno pronaci ta dva file ak nemas javi se pm poslat cu ti... i onda pomocu FAR-a ih samo ubacis u mapu telefona i imas hr jezik...toliko je jednostavno da nemoras cak ni main flashat!
a treba i izmjeniti dio customa onaj "Allowed languages" i tamo treba staviti i hrv. jezik te taj dio spremiti kao default_upgrade.xml ili ako mijenjas u custom.xml onda treba napraviti master reset nakon editiranja
tnt_tunja
15-11-2008, 17:29
nema potrebe za tim!!!
jednostavno se udje sa FAR-om u mob,sad neznam tacno koja je putanja, al mislim da je System/language i da se tamo pohrane ta dva file... al u svakom slucaju ako se odlucis na taj nacin pogledaj u mobu koje jezike imas pa onda kada udjes sa FAR-om u mob trazi sve mape koje se zovu Language i vidi u onoj u kojoj se nalaze svi ti jezici i ti ubaci svoj hr.lng i hr.t9 ako hoces... i sve ce radit ko po loju!!!
znam iz iskustva!
Pizzonia
16-11-2008, 01:26
a po cemu je najbolja? R1DB001 je najnovija(R1BD001 niti ne postoji za w800)a podrzava i elfpack,R1BC002 je proslost sto se w800 tice,a za hrvatski jezik moras staviti FS i custom za emea_2 regiju kao sto ti je i .:TailS:. rekao
Ja sam uspio skinuti samo ovu verziju BD i za tu piše da rade elf-ovi,
W800_R1BD001_FS_EMEA_1_RED49
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED49
a DB ne mogu pronaći.. Ili griješim?
16-11-2008, 14:48
Molio bih onda moderatore da postave u prvi post linkove za taj soft. BTW, frendu stavio R1BC002 i sve super radi.
tnt_tunja
16-11-2008, 14:57
dajte ljudi malo citajte prije nego sto nesto trazite... prvo u ovoj temi ima na par mijesta napisano sa kojih stranica mozete skidati firmware, a drugo imate i temu u kojoj mozete iznijeti svoje zahtjeve za firmware i sl!!!
al ev ipak stranica www.iprotebe.cz
Ja sam uspio skinuti samo ovu verziju BD i za tu piše da rade elf-ovi,
W800_R1BD001_FS_EMEA_1_RED49
W800_R1BD001_MAIN_EU_1_CA_RED49
a DB ne mogu pronaći.. Ili griješim?
koliko ja znam,R1BD001 verzija ne postoji.
W800: R1N035 R1NA005 R1L002 R1AA008 R1BC002 R1DB001
izvor:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=24043
koliko ja znam,R1BD001 verzija ne postoji.
W800: R1N035 R1NA005 R1L002 R1AA008 R1BC002 R1DB001
izvor:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=24043
postoje obe ali samo za k750, a službeno je i dalje R1BC002 zadnja za w800. R1DB001 je bio neslužbeni kojeg je izdao DaVinci team. Osobno, bolji je službeni, dao sam bratu d750->w800 i nije mi rekao da je imao ikakvih s*anja s njim već 2 god il tak nešta. Po čemu bi on bio stvar prošlosti?
rekao sam da je stvar proslosti zato sto je puno ljudi preslo na r1db001 zbog elfpacka a i zadnji patchevi su napravljeni upravo za tu verziju,za r1bc002 vise nitko odavno ne radi patcheve,ali ja ne kazem da je to los firmware,meni je super bio,nisam imao nikakvih problema s njim,ali elfpack pruza stvarno mnogo mogucnosti u odnosu na patcheve
ah, tako. Ma ne koristim ga ja već duže vrijeme, kako sam rekao da sam ga bratu. Nisam ni znao za to. Vidim po jubito da to daje dosta zgodnih stvari, budem baš flashao bratu akd uhvatim vremena
dado1981
17-11-2008, 00:26
U instalacijskoj mapi XS++ nalazi se podmapa files_to_upload i u nju stavljamo sve sistemske datoteke koje želimo kopirati/zamijeniti u mobitelu s tim da moramo napraviti istu putanju kao što je i na mobitelu.
Nije mi jasno gdje se nalazi ta mapa jer je ja nemam kad sam skinuo XS++ bio je zipan i kad sam ga odzipao dobio sam XS++.exe file i to je to.Molio bi pomoć jer sam pretražio cijeli net i nigdje ne piše ništa za ovaj slučaj.
Pa ako nema mape, napravis je. Ne's ti mudrosti... :rolleyes:
Ne cudim se ako nema nista na netu, ovo je pretrivijalno za velika objasnjavanja.
Inace:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=706483
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=657356
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=705034
To je samo par od stvarno mnogo mjesta gdje je to na ovom forumu objasnjeno.
tnt_tunja
17-11-2008, 20:30
nemogu da vjerujem kako ljudi stalno jedno te isto pitaju!!!
dajte ljudi koristite SEARCH!!!
ljudi postoji li kakva mogucnost da na mom k750i flesanom u w800 napravim da kad slusam muziku s slusalicama u wolkmenu te kad iskljucim slusalice glazba stane svirati kao kod k800 a ne da nastavi svirati preko zvucnika kao sto je sad na njemu
24-11-2008, 19:47
Mislim da ne, jedino ak ti je u walkmanu pa iskopčaš onda bi možda pitao. (Ne znam, nemam W800)
tnt_tunja
25-11-2008, 00:10
probaj da iskljucis tonove mada sumnjam!!!!
neam ni ja jbg sad pa da probam
Ima patch koji to radi , ja sam ga nekad imao kad sam imao w800, probaj potrazit..
izvoli:
; W800 SW-R1BC002
; Player/radio off when handsfree is disconnected
; v1 fix
; © IronMaster
; (p) jasiek
+44020000
104a2f6: 257016E0 77F153FE
11c1fa0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 2570FFB4094879F6CFFA002801D0A1F4
11c1fb0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF AFF8074879F6C8FA002801D0A1F4A8F8
11c1fc0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFBC014FBF46FFFF29A30645A9BFF544
11c1fd0: FFFFFFFF 69D51245
tnt_tunja
01-12-2008, 22:34
samo imaj u vidu koja ti je to verzija FW...ukoliko koristis ELF nista od toga!
fala budem probao ubacit pa cemo vidjet,,,elf nikad nisam znao namjestit da radi pa ga i ne koristim...elf je super stvar koliko sam vidio
03-12-2008, 14:42
Ček jel ti imaš R1BC002 ili R1DB001 soft? Koji je bolji? Jel postoji elfpack za R1BC002?
ne postoji za R1BC002,receno vec puno puta
DomagojX
03-12-2008, 22:09
dal netko zna kako patchati w800 cid 36....probao sam s najnovijim jdflasherom i nejde s njim...ima kakva solucija???
Da, prebaci ga na CID49.
I drugi put pazi kud postas, ona tema se zove CID49 a ne CID36.
tnt_tunja
03-12-2008, 23:24
probaj kao sto sam negdje rekao naci stariju malo verziju setola jer nove rade samo sa tel od cid49...
stara te odmah pita da ti digne cid u 49!!!
eto koliko je bilo buke kad su poceli izlatzit cid49 tel... a sad bi svi u cid49!!!
heh respekt
DomagojX
04-12-2008, 15:51
oke...probat ću nać negdje tu stariju verziju,,,dakle kad idem identity na setool onda će mi on ponudit da ga prebacim u 49...
oke...probat ću nać negdje tu stariju verziju,,,dakle kad idem identity na setool onda će mi on ponudit da ga prebacim u 49...
1.06
http://rapidshare.com/files/60042590/setool2lite_2_.rar
ili 1.08
http://rapidshare.com/files/61608497/setool2litev1.08.rar
DomagojX
05-12-2008, 00:02
thx...probat ću preko vikenda ili u petak pa javim kak je prošlo...
jel moze pomoc. kako da otkljucam K750? Neki linkovi ili... (ne znam da li radi, ali najbolje se snalazim u xs i u setool lite) thx ;)
Otkljucas patchem, znaci SETool2Lite ili jdflasher, nista XS++.
BTW ako je slucajno BROWN, jdflasher sam obavi sve (fake MAIN, poslije REST), dok za SETool2Lite nisam siguran (tamo mozda moras rucno)...
Patch inace mozes generirati SIMlock Patch Generatorom, ili ga pronaci tu negdje. :)
(Sorry, nemam sad bas prilike pretrazivati...)
jel moze pomoc. kako da otkljucam K750? Neki linkovi ili... (ne znam da li radi, ali najbolje se snalazim u xs i u setool lite) thx ;)
prvo vidi koji je firmware na mobu
onda potraži dal ima main u koji je već ubačen unlock patch
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=51702
ili zgeneriraš sam patch i ubaciš ga setoolom(flešanjem maina gubiš sve patcheve ali to ti znaš)
@rav sad si ti bio brži:respect:
tnt_tunja
07-12-2008, 14:08
ma mozes koristit i FAR... meni je tako barem najlakse!!!
FatalERROR
09-12-2008, 10:21
kad god stavim patch onaj da ledica svijetli dok me netko zove ne radi? uvjek se mob ugasi, trazim bas za rb1c002 i ni jedan mi ne radi?
09-12-2008, 11:39
Malo glupo pitanje, ali provjeri da li je išta u .vkp fileu :D. Tako sam pomogao članu .:Kristijan:. , isti problem je imao.
Također, ako radiš SETool-om pazi da stišćeš NO a ne YES.
FatalERROR
09-12-2008, 11:51
Malo glupo pitanje, ali provjeri da li je išta u .vkp fileu :D. Tako sam pomogao članu .:Kristijan:. , isti problem je imao.
Također, ako radiš SETool-om pazi da stišćeš NO a ne YES.
ima, normalno da ima :D , ne patcham prvi put, stiscem yes i dođe ono vrong values, dok stavim jes onda dok me neko zove mob se ugasi.
Vjerojatno si mislio da stisces NO a ne YES. :hm:
To bi po meni znacilo da taj patch nije za tvoj firmware (bar ne za tu verziju).
Ili to ili je neispravan.
09-12-2008, 12:57
@ravilov moguće da nije zato što kaže da je našao nekoliko patcheva.
FatalERROR
09-12-2008, 13:51
Vjerojatno si mislio da stisces NO a ne YES. :hm:
To bi po meni znacilo da taj patch nije za tvoj firmware (bar ne za tu verziju).
Ili to ili je neispravan.
NO stiscem kad me pita dali zelim "primiti" patch, a yes sam stavio dok me pita da neke vrijednosti ne pasu i imam za izbor yes za nastaviti
NO stiscem kad me pita dali zelim "primiti" patch, a yes sam stavio dok me pita da neke vrijednosti ne pasu i imam za izbor yes za nastaviti
To znači da ti se kolje s nekim drugim patch-om(some values....), pa probaj skužiti s kojim
FatalERROR
09-12-2008, 13:57
To znači da ti se kolje s nekim drugim patch-om(some values....), pa probaj skužiti s kojim
nemoguce jer sam stavljao taj patch prvi
E onda definitivno patch nevalja za tvoj mob - provjeri da nemaš u istom redu duplo ispisane vrijednosti tipa
r14f01 000000023587r543 r14f01 000000023587r543
FatalERROR
09-12-2008, 14:05
E onda definitivno patch nevalja za tvoj mob - provjeri da nemaš u istom redu duplo ispisane vrijednosti tipa
r14f01 000000023587r543 r14f01 000000023587r543
ovo je jedan od patcheva koje sam koristio
; W800 SW-R1BC002
; Flashlight with incoming call
; (!) MP
; © IronMaster
; (P) Joker XT, -=Alex=-
+44000000
de2d10: 206B1549 15498847
de2d68: 3D2FDE44 01571D45
de37fa: 311C 9047
de3894: F4160000 59571D45
ea9828: 00E0 0047
ea9854: F2E70000 67571D45
de3942: 2063 8847
de39b8: 7BE60000 71571D45
11d5700: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 206B2249FFB51D4D01212970264827F0
11d5710: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 77FC0CD06E6019494E680D78002D06D0
11d5720: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 70781F4DA847B0781649174B9847FFBD
11d5730: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFB5F0E7FFB511494E680D78002D07D0
11d5740: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 0020174DA847F0780D490F4B9847FFBD
11d5750: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 0020134DA847FFBD0E4A311CFFB50749
11d5760: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 00250D70FFBD0A48FFF7F8FF0B490847
11d5770: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 09492063FFB5FFF7F1FFFFBD0478034C
11d5780: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 31571D4535571D45251EE8443D2FDE44
11d5790: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF F2E70000F41600007BE600002D98EA44
11d57a0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 4D5BEB44E4D3C2B10235000000000000
11d57b0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 000000007B703D60426C696E6B696E67
11d57c0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 20666C6173686C696768742061742069
11d57d0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 6E636F6D696E672063616C6C60206964
11d57e0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 3D333530322063703D49726F6E4D6173
11d57f0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 746572207665723D322E317D7B696E66
11d5800: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 6F3D60287029204A6F6B65722058542C
11d5810: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 202D3D416C65783D2D607D7B31206220
11d5820: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 604272696768746E6573736020723D30
11d5830: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 2E2E31303020763D35307D7B32206220
11d5840: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 604475726174696F6E206F66206F6E65
11d5850: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 20666C6173686020723D302E2E323535
11d5860: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 20763D35307D7B332062206054696D65
11d5870: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 206265747765656E20666C6173686573
11d5880: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 6020723D302E2E32353520763D35307D
11d5890: FF 00
@FatalERROR
Probaj ovaj (ali vidi da ga već nemaš)
;W800 SW-R1BC002
;Blinking a small lamp at an entering call
;Ver. 1.1
;(C) IronMaster
;(P) Joker XT, -=Alex=-
+44000000
de2d68: 3D2FDE44 61591D45
de3894: F4160000 89591D45
ea9854: F2E70000 97591D45
de39b8: 7BE60000 A1591D45
11d5960: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 206B1F49FFB41A4801210170FFBCFFB5
11d5970: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 17480178002906D032201E4DA8473220
11d5980: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 1549164B9847FFBD174A311CFFB51048
11d5990: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 00210170FFBD1348FFF7F8FF14490847
11d59a0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 12492063FFB5FFF7F1FFFFBDFFB50848
11d59b0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 0178002907D000200E4DA84732200549
11d59c0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 064B9847FFBD00200A4DA847FFBDFFFF
11d59d0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 0478034C6F591D45AD591D45251EE844
11d59e0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 3D2FDE44F2E70000F41600007BE60000
11d59f0: FFFFFFFFFFFFFFFF 2D98EA444D5BEB44
i moras u profilima staviti na sastanak inace nece raditi
Ne vjerujem ipak da mu se zbog toga resetira mob. :hm:
ne resetira se zbog toga,naravno da ne,samo kazem da nakon sto stavi ispravan patch podesi na satanak jer inace nece raditi,da ne misli da je opet stavio neispravan patch
FatalERROR
09-12-2008, 16:06
opet isto, ovo mi se javlja:
http://uploadslika.com/thumbs/341177bla.jpg (http://uploadslika.com/images/341177bla.jpg)
Ako nemaš nijedan patch,nijedan ti nevalja - neznam,jedino mi pada na pamet da nemam pojma (fakat neznam kak da ti pomognem). I sigurno je neka sitnica,tako očita a ja je nevidim.Sorry
FatalERROR
09-12-2008, 18:16
Ako nemaš nijedan patch,nijedan ti nevalja - neznam,jedino mi pada na pamet da nemam pojma (fakat neznam kak da ti pomognem). I sigurno je neka sitnica,tako očita a ja je nevidim.Sorry
nijedan za tu ledicu ne radi, a ostali rade normalno
nijedan za tu ledicu ne radi, a ostali rade normalno
Pa koliko patcheva imaš u mobu?
Rekao je gore da nema nijedan. Vjerojatno je mislio da inace rade, ne da ih trenutno ima.
Ali ako ima ,znaći da mu se taj patch kolje s nekim drugim.
10-12-2008, 09:52
Ako je tako kako Ares kaže, onda mu je najbolje rješenje reflashai main i pokušati samo s tim patchem.
pa vidis da je to vec napravio
FatalERROR
12-12-2008, 11:47
probao sam staviti neki drugi main i tad radi lampica da blinka dok imam ne propusteni poziv (a na mome r1bc002 nije ni to radilo ni nista sto ima veze s bljeskalicom) e sad mi je problem sto za taj main nisam nasao patch za poklopac kamere. Pa me zanimo ako tko zna neki main od w800, a da nije r1bc002 i da ima navedene patcheve molio bi da stavi njegov naziv :)
probao sam staviti neki drugi main i tad radi lampica da blinka dok imam ne propusteni poziv (a na mome r1bc002 nije ni to radilo ni nista sto ima veze s bljeskalicom) e sad mi je problem sto za taj main nisam nasao patch za poklopac kamere. Pa me zanimo ako tko zna neki main od w800, a da nije r1bc002 i da ima navedene patcheve molio bi da stavi njegov naziv :)
Evo ,tu imaš kaj god želiš - pa biraj http://mobilefree.ru/patches/
pa stavi w800 r1db001 firmware,ima dosta patcheva za njega,a podrzava i elfpack
FatalERROR
12-12-2008, 18:39
pa stavi w800 r1db001 firmware,ima dosta patcheva za njega,a podrzava i elfpack
kolko sam skuzio to je za cid36, a ovaj moj je 49
12-12-2008, 18:53
Ide i na CID49 koliko ja znam.
EDIT: Sad vidim da me geco prestigao :D.
FatalERROR
12-12-2008, 19:23
jel ima tko link? ja ga nemogu nigdi nac
FatalERROR
12-12-2008, 20:30
nakon sto sam stavio r1bd001 , ne radi ni jedan patch tj mob se ne pali. Jel ima veze to što sam flashao samo s mainom?
nakon sto sam stavio r1bd001 , ne radi ni jedan patch tj mob se ne pali. Jel ima veze to što sam flashao samo s mainom?
main i fs ti moraju biti isti...
FatalERROR
12-12-2008, 21:08
main i fs ti moraju biti isti...
isti vrag, i sa istim mainom i FS-om ni jedan patch ne radi
12-12-2008, 22:05
Probaj vratit R1BC002 pa probaj, ako ni tako neće, onda je GDFS ili EROM otišao.
BTW, da li ti blinka crvena lampica? Ako ne, probaj napuniti bateriju :D.
Takodjer ti i patchevi moraju biti za tu verziju softa, ne mozes koristiti patcheve za drugu verziju softa.
polako,polako decki...
@.:TailS:. kakav te EROM spopada i kakav GDFS?
@ FatalERROR mob se nece upaliti zato jer nemas REST za R1DB001 firmware,pretpostavljam da radis sa SETool-om,imas u mapi od jdflashera program "mkrest2.exe" mislim da trebas samo odvuci main na taj program i napravi ti automatski REST,a ako koristis SETool imas u mapi rest mapu mkrest i tamo ti je isto program za napraviti
@MASVA ne moraju,kad je izasao R1DB001 za w800 ekipa je masovno prelazila sa R1BC002 na R1DB001(zbog elfpacka),a FS su uglavnom svi ostavljali R1BC002,tako sam i ja imao i najnormalnije je radilo
FatalERROR
12-12-2008, 23:04
Probaj vratit R1BC002 pa probaj, ako ni tako neće, onda je GDFS ili EROM otišao.
BTW, da li ti blinka crvena lampica? Ako ne, probaj napuniti bateriju :D.
krivo si me razumio, do flasam mob on radi, ali kad stavim patch vise nece
@geco
probat cu sutra, dosta mi je za danas :D
krivo si me razumio, do flasam mob on radi, ali kad stavim patch vise nece
da to je zato jer nisi ubacio REST,ne trebas se brinuti zbog EROM-a i GDFS-a nije to ;)
sutra ti oko podneva,mozda i prije mogu poslati REST samo reci dali ti treba za jdflasher ili SETool?
FatalERROR
12-12-2008, 23:19
da to je zato jer nisi ubacio REST,ne trebas se brinuti zbog EROM-a i GDFS-a nije to ;)
sutra ti oko podneva,mozda i prije mogu poslati REST samo reci dali ti treba za jdflasher ili SETool?
SETool koristim
Quaresma_7
13-12-2008, 00:48
sorry što prekidam aktualni problem al htio bih nakratko samo izložit svoj. jučer idem frendu stavit drugi acoustic driver na K750, veli da mu je loudspeaker pretih. i našao ja driver koji valja, kad idem spojit na komp ono neće. U Faru biram K750, držim C dok spajam i ne prepoznaje ga, automatski ga učita komp ko kad se priključuje bez držanja C. Probam spojit K800 na taj kabel (od K750), namjestim DB2020, držim C i spajam - neće. Ponovno prepozna kao pri normalnom spajanju kao usb flash memoriju. Možda znate u čemu je štos? Napominjem još da sam ovo radio na drugom kompu, na svom sam već koristio Far s kablom od K800 bez ikakvih problema. A i ti kablovi bi trebali bit identični.
Ocigledno treba instalirati USB Flash drivere.
Quaresma_7
13-12-2008, 01:40
Ocigledno treba instalirati USB Flash drivere.Hvala, probat ću.
Samo nije mi jasno kako kod mene radi sve, a nisam instalirao USB Flash drivere.
Jesi, sigurno. Ne moze raditi bez toga.
Eventualno ako je nekako SETool2Lite to instaliaro umjesto tebe (ne vjerujem, ali ajd).
Quaresma_7
13-12-2008, 02:09
Jesi, sigurno. Ne moze raditi bez toga.
Eventualno ako je nekako SETool2Lite to instaliaro umjesto tebe (ne vjerujem, ali ajd).Sorry, istina. Sad sam se sjetio. Kad sam preko XS++-a provjeravao koji CID ima mob, prije toga sam instalirao te drivere.
strasilo
13-12-2008, 10:25
jel ima negdje tutorial sa setool ? ..
13-12-2008, 10:56
@strasilo, traži
@Quaresma_7, izabrao si 2020 a K750 je 2010
@FatalERROR, i za staro i za novo mislim da ti treba heapshift patch.
FatalERROR
13-12-2008, 12:07
@strasilo, traži
@Quaresma_7, izabrao si 2020 a K750 je 2010
nula bodova, ne radi
pa naravno da ne radi kad ti je krivo rekao,treba ti REST kroz pol sata cu ga uploadati.
@.:TailS:. jesi ti ikad moddaoo db2010 mob? ako nisi onda nemoj tu davati krive informacije
pa naravno da ne radi kad ti je krivo rekao,treba ti REST kroz pol sata cu ga uploadati.
@.:TailS:. jesi ti ikad moddaoo db2010 mob? ako nisi onda nemoj tu davati krive informacije
prebrzo čita post,zbunilo ga k750,koristio je kabel od tog moba za k800...
FatalERROR evo tvog REST-a (http://www.2shared.com/file/4449340/aa94cb35/REST_files.html)
stavio sam ti za r1bc002 i za r1bd01 za jdflasher i SEtol,upute su takoder u arhivi
FatalERROR
13-12-2008, 14:08
FatalERROR evo tvog REST-a (http://www.2shared.com/file/4449340/aa94cb35/REST_files.html)
stavio sam ti za r1bc002 i za r1bd01 za jdflasher i SEtol,upute su takoder u arhivi
e hvala, stavio rest i r1bd001 i patch sad radi :)
drago mi je da sam pomogao :)
Quaresma_7
13-12-2008, 17:18
@Quaresma_7, izabrao si 2020 a K750 je 2010Krivo si pročitao, za K800 sam birao 2020, a za K750 poseban profil K750. Al dobro, problem je riješen, stvar je u usb flash driveru.
13-12-2008, 19:32
@geco, samo FS. Na K750@W800.
link za XS++ u prvom postu ne radi vise.
tnt_tunja
07-01-2009, 17:03
www.iprotebe.cz ili nesh slicno tome!!!
07-01-2009, 20:45
Ili google najbolje ;)!
imam problem. flashao sam k750i red36 u w800 po uputama sa prve stranice i nema hrvatskog jezika. Samo mi nudi according to sim ( on ispadne engleski ) i engleski .
12-01-2009, 14:27
Imaš jednu verziju maina a drugu FS-a ili si krivi custom ubacio.
odabrao sam onaj EMEA_2 za customizaciju.
nego sto se desilo je da sam nakon flashanja fs-a pa prilikom spajanja da se ide na customizaciju zaboravio stisnuti connect u xs-u pa se mob upalio i isla je ona crtica kao kad se na kompu nesto instalira.
Sta sad ? Dali se moze flashanje ponoviti ? Sta onda odabirem tamo, k750 ili w800 i dali su ovi fs i main isti kao i za pocetno flashanje ?
12-01-2009, 14:36
Sve isto kao početno. Ili bolje, reflashaj samo FS.
ok. sve sam ispocetka i sad radi. Hvala!
i flash driveri se nisu instalirali na onaj nacin desni klik pa install nego sam nasao upute ovdje:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=17540&hl=
pa ako ce nekome trebati.
kristijan_
17-01-2009, 21:11
htio bi ispraviti batery bug na k750i@w800i, spojim se sa farom preko sefp plugina, i pojave se dva foldera flash i fs, i kad zelim uci u bilo koji od ta dva samo stane, i neide dalje.. u cem je problem?
Ne bih tocno znao, ali sefp je prilicno zastario, zasto ne koristis jdflasher?
kristijan_
18-01-2009, 12:13
probo sam sa jdflasherom sad, isto uđe u mobitel, i kad ocu uci u bilo koji od ona dva foldera izbaci neki error i izađ.. mobitel sam flasho sa xs++ i sve je radilo kako treba..
jel se uopce valja mucit s tom baterijom, jel bude velika razlika? kad na mobitelu neslusam pjesme i to izdrži oko tjedan, a kad slusam onda se isprazni za jedan dan..
tnt_tunja
18-01-2009, 12:21
hmm mozes pokusati sa novim usb flash driverima...
koliko se ja sjecam moguce je taj bug popraviti i preko XS-a...nemoj me uzimat za rijec...
u mene je normala da traje 7 dana uz normalno koristenje...a do nekih 5 ukoliko se slusa muzika!!!
18-01-2009, 12:59
Samo treba editirati GDFS i vratiti ga XS++-om.
ili najjednostavnije preko XS++ odmah ucitati skriptu u GDFS,ali prije toga backup ;)
tnt_tunja
19-01-2009, 15:00
ipak je ostalo nesh u glavi...ima skoro godina dana od kako nisam radio ni sa FAR-om ni icim drugim...
kristijan_
21-01-2009, 19:42
napravio sam backup sa xs-om.. i s cim sad mogu editirat taj backup? s kojim programom? i kako?
tnt_tunja
21-01-2009, 22:05
pa ima negdje upustvo ovdje...zaboravio sam i ja sad kako ide napamet!
eee crni sve uradim onda kad upalim mob idem start phone pojavi mi se ovo
Configuration
error.Plase
contact you network operator of service centre.
Salle010490
22-01-2009, 19:28
ubaci custompack za tvoj model moba
tnt_tunja
22-01-2009, 19:34
nisi dobro odradio CUSTOM-atizaciju... imas na prvoj strani upustvo kako to ide...
znaci flash main
pa flash FS
pa samo odaberes customatization
pa ponovo main...
cini mi se da je tako islo
nisi dobro odradio CUSTOM-atizaciju... imas na prvoj strani upustvo kako to ide...
znaci flash main
pa flash FS
pa samo odaberes customatization
pa ponovo main...
cini mi se da je tako islo
ali znas li ti flashovat da mi ti flashujes ?
tnt_tunja
22-01-2009, 19:55
znam jarane...znam ti flashovat...samo ti je problem sto sam ti ja u Bosni...predpostavljam da si iz CRO?!?!?!
Ma nisht jednostavna procedura...kreni sa prve stranice...i nemozes masit!!!
po tome kak izgleda ti si njeg flasho...samo trebas ic ovim redom kako sam ti ja napisao...znaci ak koristis XS imas tamo Customize i tu stavis kvacicu kad dodje vrijeme...razumijes???
znam jarane...znam ti flashovat...samo ti je problem sto sam ti ja u Bosni...predpostavljam da si iz CRO?!?!?!
Ma nisht jednostavna procedura...kreni sa prve stranice...i nemozes masit!!!
po tome kak izgleda ti si njeg flasho...samo trebas ic ovim redom kako sam ti ja napisao...znaci ak koristis XS imas tamo Customize i tu stavis kvacicu kad dodje vrijeme...razumijes???
i ja sam u bosni :D
EDIT:
THX svima ev digo sam software!!
tnt_tunja
22-01-2009, 22:44
heh...zemo eto vidis da nije tesko...samo prati upustva...sad jos samo imas elf-ove i GFX...ukoliko se zelis s tim zezat!!!
kristijan_
25-01-2009, 20:47
mobitel nece upalit!!
otiso sam sa xsom na gdfs, backupo gdfs
i onda pokrenio ono run script i odabro nesto bezveze i mobitel vise nece upalit!!
otiso sam na restore i opet ne pali!
zasto?? molim pomoć
---uspio sam popavit..:crazy:
* Povecanje SMS spremnika (by Rams)
Iako je 200 (aparat) + 35 (SIM) mjesta za SMS poruke dovoljno, nevidim zasto nebi imali vise mjesta ako ikad slucajno zatreba. Povecanje SMS spremnika je jednostavno i radi se ovako:
U mapi programa XS++ pronadjete mapu files_to_upload te u njoj napravite redom mape jednu u drugoj:
ifs/settings/messaging
zatim u toj mapi .../messaging napravite obican tekst file nazvan
pref_store.txt
Otvorite ga i napisite /tpa i spremite.
Pokrenete XS++ i spojite mobitel drzanjem tipke C dok je iskljucen. Odete zatim na FSX, pa Start FSX i program ce uploadati file.
Zatim disconnect > restart mobitela. Potom mozete provjeriti koliko imate slobodnog mjesta za SMS poruke, najbolje sa MyPhoneExplorerom.
Pozdrav. Radio sasm po uputama i umjesto da mi se prosiri SMS spremnik meni se prosirio KONTAKT Mobitel Spremnik moze ko pomoci?
27-01-2009, 13:47
Jesi siguran da si u točnu lokaciju ubacio?
tnt_tunja
27-01-2009, 15:56
sad lijepo udji sa FAR-om u mob i vidi da li ti u tom txt file pise /tpa ukoliko ne,znas sta ti je činiti!!!
Znaci kad otvorim s FAR-om ak nema /TPA onda sam dopisem ili?
tnt_tunja
27-01-2009, 22:35
da onaj txt dokument kad otvoris!!!
odes sa farom u ifs/settings/messaging i tu otvoris pref_store.txt ukoliko tu ne bude /tpa - dodaj ga!!!
Btw.ja neznam kak se koristi FAR :D pa ak nije bed nekom da pojasni ....
Ima vec barem 2 ili 3 tutoriala. Potrazi malo.
tnt_tunja
29-01-2009, 14:06
@ravilov vidis on je postavio pitanje u vezi onog prosirenja SMS-a,s tim da se u njega radi o W900...postupak smo odradili ali nije doslo do zeljenog rezultata,da li je moguce da se na W900 ne moze prosiriti???
Moguce je. W900 je koliko znam DB2000/CID49, ne znam kako to funkcionira tamo.
U svakom slucaju, trebalo je odmah napomenuti o kojem se mobu radi (time je ovo sve u krivoj temi, ali ajde sad).
tnt_tunja
29-01-2009, 15:29
da...ja sam pretpostavljao da je rijec o K750i/W800 i sl...no zacudilo me je da on ima te sve mape... ifs/settings...i tak dalje...no kad se promijeni sto se treba promijenit, u njeg se poveca broj kontakata!!!
ja bih rekao da ta finta za prosirenje sms memorije sljaka samo na db2010 mobovima
tnt_tunja
29-01-2009, 15:50
bit ce da je tako!!!
...
ja to uradim ali ne mogu da upalim onad mobitel moram firma ware opet instal ??
sto si tocno napravio?
i nije "firma ware" nego firmware
sto si tocno napravio?
i nije "firma ware" nego firmware
sve po tutorialu kreiro one direktirije i iso ffsx i start fsx i nece da se upali mob onda probo instal firm ware opet pa probam ono cust pack pa onda start fsx opet nece da se upali ... kad instal ponovo fs main onda radi oce da se upali ..
tnt_tunja
30-01-2009, 14:37
sorry glupo pitanje,alll koji ti telefon koristis??? ovako vidi... ides sve po tom postupku...s tim da se vadi baterija kuzis ono!?!?
na kraju kad sve zavrsis izvadi bateriju,pa ju ponovo vrati i pokusaj upalit mob!
sorry glupo pitanje,alll koji ti telefon koristis??? ovako vidi... ides sve po tom postupku...s tim da se vadi baterija kuzis ono!?!?
na kraju kad sve zavrsis izvadi bateriju,pa ju ponovo vrati i pokusaj upalit mob!
daj mi msn da ti sve objasnim koji mi je mobitel itd... da ne spamamo ovde ako ne mozes ovde napisat pm ili gb
ev neki cool patchevi :
kad se puni mobitel ili ustekate u kompijuter pali se i gasi ic lampica
; w800 r1bc002
; Flashing IC charging
; When the battery is charging IC blinks
; © den_po, IronMaster
; (p) HierOS
; the gravest RESPECT to vetaxa-manchyk for clarification of all the nuances and stuff
+44020000
d2a81e: 01A0405C 82488047
d2aa28: DCA94144 01211C44
d2a8b0: 5D48 AF48
1a2100: 4920256420636F6E7465787421212100 1C48405CFFB590B06946194FB8476846
1a2110: 0A534E4443505F4374726C5F48616E64 007800F002F810B0FFBDFFB5134A1178
1a2120: 6C65584964496E642829202D20576172 814207D01070072804D0082802D00020
1a2130: 6E696E673A204372656174696E672053 00F001F8FFBDFFB5012107200F4CA047
1a2140: 41504920256420636F6E746578742121 FA2032300C49084CA047FFBDFFB50021
1a2150: 21000A534E4443505F4374726C5F4861 07200A4CA047054A1278072A03D0082A
1a2160: 6E646C65584964496E642829202D2058 01D0FFF7E8FFFFBD251EE844422B024C
1a2170: 496420636F6C6C6973696F6E20646574 2147714424A8D4444D211C443522E844
Video ima exstenziju kad snimate mp4
W800 SW-R1BC002
;3gp - mp4
;(c) Kim and Kondor
+44020000
232D84: 33 6D
232D86: 67 70
232D88: 70 34
Vasa bjela lista postaje crna!
;W800 SW-R1BC002
;turn whitelist to blacklist
;(c) the_laser
;(p) Mobilefree
+44000000
DE3D2C: BF41 FF43
baterija u boji ona ikona :
;W800 SW-R1BC002
;Whole battery of the black, purple, blue, lightblue, green, orange, red colour
;Based on original patch by ARTYOM_LM and Bubak[CZ], modified by nordingh
;(c) jasiek
+44020000
;100% - black
4DECCD: 20C65A7371735AD28B5AD2837B7D7BB4E2C5B4DEC5ACE2C5EE EA 3030307371736161616161617B7D7B9E9E9E9E9E9E9E9E9EEA EE
;90% - purple
4DEC01: 20C65A7371735AD2835AD28B7B7D7BB4E2C5ACE2C5EEEA 80154A737173AD154AAD154A7B7D7BC8A1B5C8A1B5EAEE
;80% - purple
4DEB1F: 20C65A7371735AD2835AD28B7B7D7BB4E2C5ACE2C5EEEA 80154A737173AD154AAD154A7B7D7BC8A1B5C8A1B5EAEE
;70% - blue
4DEA41: 20C65A7371735AD2835AD28B7B7D7BB4E2C5ACE2C5EEEA C65A20737173D28B5AD28B5A7B7D7BE2C5ACE2C5ACEAEE
;60% - blue
4DE963: 20C65A7371735AD2835AD28B7B7D7BB4E2C5ACE2C5EEEA C65A20737173D28B5AD28B5A7B7D7BE2C5ACE2C5ACEAEE
;50% - light blue
4DE885: 008DEE73717341AAEE41AAF67B7D7BA4D2EEEEEA B4862F737173D0904ED0904E7B7D7BF0B092EAEE
;40% - light blue
4DE7A7: 008DEE73717341AAEE41AAF67B7D7BA4D2EEEEEA B4862F737173D0904ED0904E7B7D7BF0B092EAEE
;30% - green
4DE6D4: 0828E67371735269EE7B7D7BB4C2F66A6D 20C65A7371735AD2837B7D7BB4E2C5EEEA
;20% - orange
4DEDB5: 0828E67371735269EE7B7D7BB4C2F66A6D 1AA0FF7371731ABAFF7B7D7B1AECFCEAEE
;10% - red (uncomment to change to another color, put any color you like - example is orange)
;4DE614: 0828E67371735269EE7B7D7BB4C2F66A6D 1AA0FF7371731ABAFF7B7D7B1AECFCEAEE
Kada vas neko zove blic bljecka
;W800 SW-R1BC002
;Blinking a small lamp at an entering call
;Ver. 1.1
;(C) IronMaster
;(P) Joker XT, -=Alex=-
+44000000
de2d68: 3D2FDE44 61591D45
de3894: F4160000 89591D45
ea9854: F2E70000 97591D45
de39b8: 7BE60000 A1591D45
11d5960: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 206B1F49FFB41A4801210170FFBCFFB5
11d5970: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 17480178002906D032201E4DA8473220
11d5980: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 1549164B9847FFBD174A311CFFB51048
11d5990: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 00210170FFBD1348FFF7F8FF14490847
11d59a0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 12492063FFB5FFF7F1FFFFBDFFB50848
11d59b0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 0178002907D000200E4DA84732200549
11d59c0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 064B9847FFBD00200A4DA847FFBDFFFF
11d59d0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 0478034C6F591D45AD591D45251EE844
11d59e0: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 3D2FDE44F2E70000F41600007BE60000
11d59f0: FFFFFFFFFFFFFFFF 2D98EA444D5BEB44
datum i vreme umjesto operatera
;W800 SW-R1BC002
;Âðåìÿ è Äàòà ââåðõó ýêðà
ovo vazi samo za r1bc002 firm ware i za 2010
@nerminp,
Tema u kojoj si postao se s razlogom zove "DB2020 patchanje", te prema tome u nju ne spadaju patchevi za DB2010.
BTW vecina ovih patcheva je vec davno objavljena, ali ajd.
gljiva1000
01-03-2009, 17:45
Pozdrav svima!
Imam K750 sa softom od W800 i imam taj problem sto dok slusam muziku na njemu mi se javljaju smetnje (nesto kao kad imate izgreban CD sa mp3-cama).
Problem nije sigurno u samim pjesmama jer se na kompu normalno cuju bez ikakvih smetnji, slusalice isto nisu jer sam probao sa vise njih. Imao sam patch da mi walkman player bude crne boje pa sam na to sumnjao, ali sam ga maknuo i opet isto. Vratio sam i originalne drivere za zvuk i ni to ne pomaze... :wall:
Nadam se da netko moze pomoci jer mi mob sluzi kao mp3 player.
Moze biti softverski, ali mozda zvucnik vec pomalo "odlazi"...
tnt_tunja
01-03-2009, 23:54
ja bi prije reko da je do zvucnika...desva li se to i kada ti dolazi poziv ili recimo kad dobijes poruku???
gljiva1000
03-03-2009, 19:45
Al to mi se na slusalicama dogadja... I ne, ne desava se, kad dolazi poziv ili poruka se normalno cuje.
EDIT:
Kaj nitko ne zna?
E da, skuzio sam da mi to radi samo s nekim pjesmama... I Walkman mi zna zaustavit pjesmu sam od sebe tu i tamo...
03-03-2009, 21:12
Možda je do frekvencija akustie za zvučnik na određenom frekvencijskom polju. Vjerojatno griješim, no to je moja pretpostavka.
tnt_tunja
03-03-2009, 23:00
aj upri neke druge drivere za zvuk,zatim pokusaj promjenom softa rijesit stvar (naravno MAIN samo) pa na kraju posudi druge slusalice vidi da li je tako...ima tu jos par mogucih rijesenja no ova bi trebala upalit!
gljiva1000
04-03-2009, 19:58
Drivere sam probao i probao sam s drugim slusalicama i isto je, dakle jedino ostaje da flasham MAIN...
EDIT: Evo flashao i opet isto, ali sam primjetio da smetnje nisu na istim djelovima pjesama kao i prije. I skuzio sam da su sve pjesme sa smetnjama iz istog foldera, ostali folderi nemaju problema.
tnt_tunja
04-03-2009, 21:54
cekaj cekaj kazes da ti se to desava na slusalicama??? il ti gubi kontakt dole ili su ti slusalice dotrajale!
gljiva1000
04-03-2009, 23:08
cekaj cekaj kazes da ti se to desava na slusalicama??? il ti gubi kontakt dole ili su ti slusalice dotrajale!
Da je tako bilo bi na svim pjesmama, osim toga, po 3. put, probao sam sa vise slusalica...
Glupa ideja, ali mozda i pomogne...
Ako su ti te MP3-ce na mem.kartici, kopiraj sve sa kartice na komp, preformatiraj karticu (po mogucnosti prvo na kompu pa na mobu), pa vrati sve na karticu. Mozda je filesystem na kartici ostecen...
tnt_tunja
05-03-2009, 19:50
a kad stavis pjesme na memoriju telefona,da li se i tada to desava?
gljiva1000
05-03-2009, 22:35
Evo rijesio sam! Pjesme sa smetnjama su bile one koje sam prebacio direktno s mp3 playera u mobitel, bez da sam ih kopirao na kompjuter, ocito su se nekak poremetile tijekom tog prebacivanja...
Fala svima na pomoci ;)
e vako ja prikljucim mobitel i cekam i mob mi se pocne paliti a na xs++ mi pise:Error: Cannot open phone communication port
instaliro sam ove drivere sa 1 stranice i imam xs++ v3.1 jer ovaj link ne valja sa prve stranice!!! zasto mi nece ocitat mobitel ?????? HVALA
Ne znam kakav je taj driver, probaj ovaj (http://www.levil.org/~ravilov/se/gg-setup.exe), meni radi.
e sljedio sam one upute i stavio ono sto treba i iskljucio ga i pisalo mi je ono da je greska bla bla da ipak iskljucim
i ja ga opet ustekam i pise mi ovo
Did not receive 0x5a. Continuing inista nemogu dalje ! =) HELP
Probaj sa nekim drugim alatom, npr. SETool2Lite.
Ja sam sa SETool2Lite flashao 2 (razlicita) K750, i sve proslo bez problema.
a kaj sad nemrem vise nista prek xs++ -a ????? stavio sam firmware i ceko dok mi se 291 onaj napuni i isteko i pisalo mi za pogresku bla bla i opet ustekam i pise mi Did not receive 0x5a sta to opce znaci jel mogu sad ispocetka ili sta?????????
Ne znam. Uglavnom ne radim sa XS++ nego sa SETool2Lite i nekad sa Far+jdflasher.
Probaj izvaditi bateriju na 30-tak sekundi, vratiti je, pa probaj onda spojiti.
speed15262
14-03-2009, 17:34
Zdravo raja imam problem ko i vecina vas.
Vako kad stavim one menije iz prvog posta na svoj W800 pojavi se problem.
Meniji su mali nisu preko cjelog ekrana.
Postavio sam one layout.xml probo sa njima opet nista samo eto fontovi su cool i nema ono scrool sa strane i nema operatera ali mi je meni izgled mali pa eto imali ko da pomogne.
Klasicni meniji izgledaju OK samo oni animirani stvaraju probleme.
14-03-2009, 21:05
Zato što mobitel ne podržava menu-e koji prelaze preko statusbara, i sumnjam da će layout to srediti.
speed15262
14-03-2009, 23:07
Hvala. Ali nekontam ako su meniji za SE W800 zasto nemoze moj W800 podrzat.
15-03-2009, 12:03
Gle, tako ti je s bilo kojim menuom i bilo kojim mobitelom. Bilo K800, W800 ili V640. On ne može "prekriti" statusbar. Također, slike nisu 176x220, već 176x1xx ili 176x200. Ako bi bile 176x220, opet isti rezultat.
17-03-2009, 21:39
ima netko link na Gslide, onaj s prve stranice je link dead...
edit: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42900
tnt_tunja
17-03-2009, 22:23
hmm koliko sam te skuzio...pokusaj ucitati temu koja je odredjena za taj menu,cini mi se da sam i ja imao taj problem i da je sa temom sve rijeseno!!!
18-03-2009, 15:05
Evo mogu rec da sam prvi put napravio full flash.
Neki linkovi s prve stranice su death...
Dakle, mob je K750i RED (mislim, crveno je kuciste) i nije moj vec od frenda.
Flashao u W800i, ubacio ikonice, meni, nove drivere, patcheve (blinka flash kad netko zove, blinka IR LED kad se puni, i nisu mi se svidile one ikone u postotcima jer nisu bile bas tocne pa sam ubacio patch za one u boji ikone i flash za dekodiranje).
Nakon toga sam rastavio mob, ispod numeričkih tipki (6 LEDica) stavio crvenu foliju - ručku od vrecice iz Konzuma (one stare crveno-zelene vrecice) a na one gore tipke tj. 2 LEDice stavio plavu foliju tj. vrecicu iz Metroa.
Mob izgleda STRAVA !!! Kombinacija crveno-plavo i sad slijedi samo da uredim meni, theme i ikone.
Slikice slijede kad to sve dovrsim...
tnt_tunja
18-03-2009, 18:23
pa sam ubacio patch za one u boji ikone i flash za dekodiranje
ovaj dio ne kontam!!!
19-03-2009, 00:20
pod tim sam mislio da sam ubacio custom ikone (GFX) i onda novi main (flash) stavio pa sam unlockao...
Malo sam redoslijed posemerio...
Mislio sam urediti na Linux mob, al tako i onako nije moj pa necu.
tnt_tunja
19-03-2009, 17:26
aha sad kuzim aaa pod ovim Linux podrazumijevas sigurno ikone??
19-03-2009, 19:30
ikone, themu, meni, itd...
jel ona verzija koja podrzava elf bugovita? za w800i (mislim r1bd001)
tnt_tunja
19-03-2009, 20:13
nije...medju boljim je!!!! ako ne i najbolja!
19-03-2009, 20:32
onda cu ju najvjerojatnije piknut na moj K750i koji nisam bas cuvao.
Al dobro...
Slikice uskoro, neda mi se sad ulpodat... A zapravo, idem uplodat xxd
19-03-2009, 20:49
evo kako sad to izgleda:
http://i44.tinypic.com/6p4uc2.jpg
http://i39.tinypic.com/2jbqeme.jpg
slikano s Xperia X1, imam problema s resizanjem wide screen slika...
Kako vam se svidja?
pa ok izgleda,ali to je vec prastaro,iz teme o moddanju k750 a to su vec gotovo svi vidli i isprobali kad je k750 jos bio mlad i popularan
19-03-2009, 22:38
Eh za mene je još uvijek K750 jedan od najboljih mobitela (ako ne i najbolji :D), a u nedjelju mjenjam K550 flashan u W610 za K750, i to onaj sivi, kakvih nema u hrvatskoj puno. Sad me zanima kako stvari s camera i acoustic driverom stoje? Jel ima nešto kao raiderski i Peter's v2 za K800? Za camera driver me zanima sa što više opcija, što jačim bojama i što oštrijom slikom, a akustika mi treba glasna na zvučniku i ne toliko glasna, ali s puno bassa na slušalicama (i MPS-70 zvučnicima, ako rade s K750 :rolleyes:).
ima jako puno mogucnosti sto se tice moddanja k750,a mob je stvarno jedan od najboljih SE-a makar je vec ostario.sto se drivera tice to nisam u toku odavno ali znam da je bilo dosta dobrih drivera i za kameru i za zvuk,a ima ih jos i sad.rade ti ovi zvucnici na k750,isprobano ;)
tnt_tunja
20-03-2009, 23:38
provjereno telefon kad je izasao bio je najbolji i dugo se zadrzao u vrhu...sto se tice moddinga nema nish novo... aaa za drivere imas posebnu temu na forumu,pa baci malo pogled tamo!!!
majamaja
24-03-2009, 12:49
Gdje mogu skinuti program za mobilne telefone, mislim ono dekodiranje, ubacivanje jezika i tak to. Hvala unapred!
Ne postoji "program za mobilne telefone". Postoji vise alata, koje moras znati koristiti.
Nisi ni rekla o kojem telefonu se radi, pa te ne mogu bas usmjeriti dalje, mogu ti samo reci da pogledas ostale teme o moddanju, sve je vec izdiskutirano, te ako mislis da ne shvacas sve, radije nemoj nista raditi nego daj nekome tko se vise kuzi u to.
Gdje mogu naći original drivere za K750i ???
:wtf:
Koje drivere? Budi malo precizniji...
Gdje mogu naći original drivere za K750i ???
ides na topse.ru i tamo si skines extractani FS i tamo su onda sve originalne datoteke,ukljucujuci i drivere
a mozes si i sam extractati FS,ako znas ;)
zasto kad ubacim druge drivere za kameru, nemoze slikat sa zoomom, mogu zumirat ali kad uslikam slika je normalna?!?
08-04-2009, 16:57
Zato što ti driveri imaju manualni fokus.
tnt_tunja
08-04-2009, 17:38
takav driver...pronadji neki koji ti godi!
probo ih 4-5 svi su takvi..
ajde mi preporuci onda neki
10-04-2009, 09:38
Original - jedino što mi pada na pamet :(.
Dali se može na toj stranici TOPSE.RU prebacit jezik na engleski ?????
da...http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&u=http%3A%2F%2Ftopse.ru%2Ffiles%2Ffile8058.html&sl=ru&tl=en
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.