Pogledaj cijelu verziju : MDA Compact Memory
sstrizic
29-01-2006, 14:36
Kada u settingsu biram onim slajdom koliko će mi memorije biti ram a koliko kao storage kad stavim na neku vrijednost u mom slučaju da mi storage bude oko 5 mb, a ram oko 25 mb i pritisnem na ok, on mi vrati automatski na srednju vrijednost, ne želi mi zadržati moj odabir.
Ili nekad mi i zadrži moju odabranu vrijednost, ali nakon nekog vremena opet je stavi na srednju vrijednost(znači njemu slide bude na sredini)
Molim pomoć!
To ti radi zato jer odabereš da ima premalo storage memorije da bi uređaj normalno radio i onda ti odmah vraća natrag ili ga pak zadrži na toj poziciji dok ne pokreneš ili instaliraš neku aplikaciju. Pomakni ga ali ne previše tako i ja imam
http://img529.imageshack.us/img529/6918/screenshot0122ij.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=screenshot0122ij.jpg)
Kada u settingsu biram onim slajdom koliko će mi memorije biti ram a koliko kao storage kad stavim na neku vrijednost u mom slučaju da mi storage bude oko 5 mb, a ram oko 25 mb i pritisnem na ok, on mi vrati automatski na srednju vrijednost, ne želi mi zadržati moj odabir.
Ili nekad mi i zadrži moju odabranu vrijednost, ali nakon nekog vremena opet je stavi na srednju vrijednost(znači njemu slide bude na sredini)
Molim pomoć!
Onaj slider ti je ionako vise sminka nego ozbiljna stvar. Zasto sminka? Zato jer OS automatski koristi memoriju ovisno o zatjevima pojedine aplikacije. Npr. ako tebi pise da imas 12 Mb RAM-a u funkciji Storage-a i 12 Mb u funkciji program memorije a ucitas neku zahtjevnu aplikaciju (najcesce igra) koja treba 20 Mb za pokretanje i izvodjenje, OS ce si automatski uzeti dio RAM memorije koja sluzi kao Storage. Upravo zbog te gluposti je slider izbacen iz novih Windowsa (WM5) i sve se svodi pod jednu memoriju.
sstrizic
05-02-2006, 22:51
Super, dobro je to znati!
Samo da naprave verziju WM5 za Compacta i to cudo cu vjecno imati!
Super, dobro je to znati!
Samo da naprave verziju WM5 za Compacta i to cudo cu vjecno imati!
Ma ne budi lud ;D
WM 2003SE je daleko najbolji PPC OS na trzistu. I to ne govorim bez veze jer maximalni broj aplikacija radi na njemu, a i puno je brzi nego WM5. Za 3-4 godine bude mozda WM5 bolji, ali za sad se treba drzati WM 2003SE.
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.